- 22 Kasım 2008
- 1.542
- 4
- 1.308
Marvel Evrenine ilginiz varsa Marvel Agent of shield tavsiye ederim 3. sezona girilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Game Of Thrones adında anlaşılacağı gibi taht oyunları
Her türlü içerik bekleyebilirsin yani
Fringe beklentilerini tam karşılayamabilir ama Bilim-Kurgu tarzında çok sağlam dizi
Breaking Bad'de hastası olabileceğin tarzda bir dizi.
Senin yerinde olsam Game Of Thrones-Dexter-Breaking Bad-Lost'un pilot bölümlerini izler hangisi hoşuma giderse onunla devam ederdim

True Detectiv...Ray Donovan...birde yukarıda yazmıştım...Castle dizisine bir şans ver...komedi, dram ve action ne ararsan var...pişman olmazsın...Beyler etkileyici bir dizi vay be diyebileceğim bir dizi var mı ? (presion breaki izledim)
True Detectiv...Ray Donovan...birde yukarıda yazmıştım...Castle dizisine bir şans ver...komedi, dram ve action ne ararsan var...pişman olmazsın...
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

İzlemediysen New girl'ü öneririmŞöyle çerezlik bir dizi arıyorum ya hafiften güldürse de güzel olur. Bölümleri 20-25 dakika falan olan. Two and a Half men'in bütün bölümlerini ezberledim artık izlenmiyor. Friends'e başlamak istiyorum da başlayamadım bi türlü Özgür abinin de kulağı çınlasın. Yarım sezon falan izledim ama sarmadı bi türlü beni.
beyler bi dizi çıktı hani yakın zamanda. şüpheli paketin içinden çıkıyor caddede bir kadın , vücudunda bi sürü dövme falan var. suçlarla alakası falan varmış. adı ne dizinin bilen varmı ?
Dexter
GOT
Breaking Bad
Vikings
The Sopranos
Lost
Heroes
Friends
Chuck
How I Met Your Mother
Fringe
Shameless