İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
The Last Ship önerimdir eğer gerçekten Dünya'nın başına bir felaket gelme tarzında filmleri seviyorsanız. Gerilim eksik olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Last Ship önerimdir eğer gerçekten Dünya'nın başına bir felaket gelme tarzında filmleri seviyorsanız. Gerilim eksik olmuyor.
arkdaşalr izlediginiz dizilerdeki en sevdiginiz saç stili kimindir
adamım başladım murder aBen cok dizi tutkunu degilimdir bu gune kadar tamamini izledigim 3 dizi var: Lost, Prison Break, How I Met Your Mother. Su aralar sosyal medyadan uzaklasmak icin dizilere basladim ama How To Get Away With Murder'i twitter ABD gundeminde gormustum ve izleyici kitlesi oldukca var. IMDB puani da 8.3 oldukca iyi. Siddetle tavsiye ediyorum, ama zaten izlemezsen bile 2-3 sezon sonra saydigim diziler gibi tum dunyaya yayilacak kalitede bir yapim, eninde sonunda karsina cikacaktir![]()
adamım başladım murder aama Game of thrones a başladım onu bırakamıyorum o bitsin direk ona dönücem birde Narcos var kafamda ona ne diyosun
Bana efsane bir dizi önerin la réel olsun bocuklu uzaylı olmasın.
Envoyé de mon Sony Z3
:38573:
Pek izlemezdim yabancı dizi Netflix geldi başladım bendeNeleri izledin efsane statüsüne koyduğun ona göre önereceğim
Pek izlemezdim yabancı dizi Netflix geldi başladım bende
Prison break,Breaking bad,Better Call Saul,Narcos.
Envoyé de mon Sony Z3
Saol SelcukMerhaba
https://www.gscimbom.com/forum/f65-...gorusleriniz-onerileriniz-97216/index121.html
Filmleri burada tartışıyoruz.Biraz daha dikkatli olursak sevinirim
Saygılar
Tüh netflix de yokmuş hbo da varmış yine de araştırım bir hoşuma giderse bakarım sağolEfsane diyemem ama senin tarzına en yakın dizi Entourage
Çok seveceğini düşünüyorum
Tüh netflix de yokmuş hbo da varmış yine de araştırım bir hoşuma giderse bakarım sağol
Envoyé de mon Sony Z3
Bir kaç bölümü izledim ve biraz ne bileyim şey gibi geldi bana. Eeee ergen yaşlarda olan amerikan kızların dizisi.Tüh netflix de yokmuş hbo da varmış yine de araştırım bir hoşuma giderse bakarım sağol
Envoyé de mon Sony Z3
Hiç bana göre değil o zaman en sevmediğim şeyBir kaç bölümü izledim ve biraz ne bileyim şey gibi geldi bana. Eeee ergen yaşlarda olan amerikan kızların dizisi.
Efsane diyemem ama senin tarzına en yakın dizi Entourage
Çok seveceğini düşünüyorum
Bir kaç bölümü izledim ve biraz ne bileyim şey gibi geldi bana. Eeee ergen yaşlarda olan amerikan kızların dizisi.
Ama sevkler tartışılmaz tabiki![]()
gey dizisi