Fargonun 2. sezonun yarisindayim. Ilk bölümü pek ilgimi çekmedim ama ondan sonraki bölümler baya iyiydi. Gözden düsmüs aktörleri bir araya toplamislar. Watchmenden Night Owl oynayan adam, Everybody Loves Raymonddeki adam, Breaking Bad'den Jackin yegeni var mesela var. Dizi iyi ilerliyor yanliz oynadigi zamanini fazla belli etmeye çalisiyorlar. Dodd'un kizi da dizinin en gerizekali karakteri.

Son düzenleme:
Wayward Pines s01

ilk 4 bölümü merak uyandirdi ama daha sonra kalite epey düstü ve son derece tirt bir sezon finaliyle bitti. tavsiye etmem.

6/10

Orphan Black'in konusu farklı geldi önerir misiniz ? Fellik fellik dizi arıyorum,bilimkurgu tavsiyesi olursa makbule geçer.

Netflix Turkiye'ye acilmis. Ho.
Türkçe dublaj ve alt yazı olmadıktan sonra neye yarar zaten 190 ülkede faaliyet gösterecek Türkiyenin olmaması imkânsızdı:)
VPN ile yine izlersin netflix i. Ben Fransa ya gelmemiş dizilerde VPN kullanıp Amerika netflix de olanları izliyordum.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Fringe,Battlestar,X-Files vb. klasikleri izledim aynen. Yeni dizilerde bilimkurgu türünde yarıda kalmış çok var.

Yakın zaman içerisinde izlenecek pek dizi yok

Flash Forward iyi gibiydi oda saçma bir şekilde sona erdi

Dizi bulana kadar 3 bölümlük Unsere Mütter, Unsere Väter mini diziyi önerebilirim.Ara dizi tadında olur

Yakın zaman içerisinde izlenecek pek dizi yok

Flash Forward iyi gibiydi oda saçma bir şekilde sona erdi

Dizi bulana kadar 3 bölümlük Unsere Mütter, Unsere Väter mini diziyi önerebilirim.Ara dizi tadında olur

Denerim Aydın teşekkür ettim.Dediğin gibi bilimkurgu dizileri pörtlemiş,ben de bir arama yaptım tamamlamamış çoğu sezonu. Orphan Black bayağı övgü almış yalnız,ona da bakarım herhalde.Şu an Last Ship izliyorum sadece, o da tatile girdi zaten.

Denerim Aydın teşekkür ettim.Dediğin gibi bilimkurgu dizileri pörtlemiş,ben de bir arama yaptım tamamlamamış çoğu sezonu. Orphan Black bayağı övgü almış yalnız,ona da bakarım herhalde.Şu an Last Ship izliyorum sadece, o da tatile girdi zaten.
Orpuan black tavsiye etmem

2.dünya savaşı sarmazsa

The Prisoner (TV Mini-Series 2009) - IMDb

Pek ortası yok beğenen çok beğeniyor beğenmeyen ilk bölümden sonra izlemiyor

Ben beğenmiştim.Konu vs, baya etkiliciydi

@Ayberk Cetin black sails izledin mi?

Valla baslarda sir, gizem falan enteresan geliyor ama isin rengi ortaya cikinca anormal sikiyor, yine de sen bir dene istersen belki begenirsin.

Yok keyfim kaçtı, zaten müşkülpesent biriyim.Senin önerin var mı bilimkurgu olmasa da farketmez ? American Horror Story'yi 2. sezonda vakitsizlikten bırakmıştım ona mı devam etsem acaba? Akılda binlerce soru.

Geri
Üst Alt