Yok keyfim kaçtı, zaten müşkülpesent biriyim.Senin önerin var mı bilimkurgu olmasa da farketmez ? American Horror Story'yi 2. sezonda vakitsizlikten bırakmıştım ona mı devam etsem acaba? Akılda binlerce soru.
Onu ben de ikinci sezonda biraktim ama zamansizliktan degil sikilmistim. Blacks sails ve the 100 olabilir.

Onu ben de ikinci sezonda biraktim ama zamansizliktan degil sikilmistim. Blacks sails ve the 100 olabilir.

The 100 Digiplay'de var,tamamdır. AHS'nin ilk sezonu müthişti. Yalnız ben genelde stand alone tarzı dizileri sevmiyorum,bir öyle X-Files izlemiştim,o da UFO merakımdan. Dizilerin bölümleri arasında bütünlük olmayınca bırakıyorum ben de genelde.

jennifer lopez diziye başlamış ya la şimdi reklamını gördüm. ray liotta falan da var. izlenebilir.

Terra Nova---Daha iyi yapılabilirdi,belli takım saçmalıkları vardı ama tam tam tam beğendiğim tür dizi idi.LOST gibi havası vardı.Zaten önüme ıssız adada-tropical ormanlarda geçen birşey koysanız sabaha kadar izlerim.Bitmesine çok üzüldüm.

Off ulan ya, Arrow un da yeni bölümü gelmedi. Suits ve Power taa yazda gelicek. Boşlukta gibiyim resmen..

arrowun ilk iki sezonunu izledim çocuk dizisi diye devam etmedim. süper kahraman dizisi istiyorsan sana daredevili önerebilirim

Arrow'a çocuk dizisi demeyelim lütfen, hakaret sayarım. :)
Şaka bir yana, Arrow çizgi roman dizisi oldugundan biraz süper kahramanlık içermesi gayet kabul edilebilir bir şey. Fakat kesinlikle süper kahraman dizisinden çok daha fazlası var. İlk sezonlarda dehşetti gerçekten Arrow. Hikaye, oyunculuk vs. yönden çok çok iyiydi. Fakat şu aralar acayip bozdu ya. Ölen geri geliyor ölen geri geriyor. Laurel'in sümüklü kız gibi devamlı ağlaması, Oli'nin gelen geçenden dayak yemesi ve ilk sezonlardaki karizmasını kaybetmesi beni baya bi soğuttu ama biraz meraktan birazdan ilk sezonların hatrına izliyorum.

Zaten ben kesinlikle süper kahraman dizisi sevmem zaten The Flash'ı da izlemiyorum çok kaliteli oldugu halde sarmıyor pek. :)

Between vardı onun hikayesi baya bi ilgi çekiciydi o da yaza kaldı heralde.

Daredevil baya iyi dizi, 2. sezonu bekliyorum. Punisher, Electra gibi karakterler de dahil olacak. Netflix iyi işler yapıyor dizi anlamında.

Arrow çocuk dizisi diyen biri hayatında çizgi roman okumamıştır muhtemelen.Hele ki en iyi sezonları için söylenmiş bu.Deathstrokelu sezon baya muhteşem idi.Ha bu aralar kendisinden nefret ettirdi orası ayrı.

Arrow çocuk dizisi diyen biri hayatında çizgi roman okumamıştır muhtemelen.Hele ki en iyi sezonları için söylenmiş bu.Deathstrokelu sezon baya muhteşem idi.Ha bu aralar kendisinden nefret ettirdi orası ayrı.

Bana çocuk dizisi gibi geldi benim görüşüm bu yönde. +Spartacusun çizgi roman serisini okumuştum diziden öncesini felan anlatıyordu.

Son düzenleme:
Revenanti beğendim dicaprio yeter artık daha ne yapayım dercesine -30 derecelerde iyi oynamış

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmdb puanının etkisiyle true detective'e başladım. 4-5 bölüm izledim, sıkmamakla birlikte baya durgun gidiyo. Sabırla hareketlilik bekliyoruz bakalım

D5803 cihazımdan gönderildi

İmdb puanının etkisiyle true detective'e başladım. 4-5 bölüm izledim, sıkmamakla birlikte baya durgun gidiyo. Sabırla hareketlilik bekliyoruz bakalım

D5803 cihazımdan gönderildi

Hareketlilik bekleme ilk sezonda. Diyalog odaklı daha çok, biraz daha karakter dizisi mantığında ancak dediğin gibi sıkmaz aksine samimi geliyordu bana, Rust kankam gibiydi.

İkinci sezon daha hareketli ancak iyi olsa da ilk sezon kadar iyi değil.

House of Cards'a başladım çok iyi dizi

Geri
Üst Alt