Senin güzel bir sözün var, biz de böyle delikanlıyız işine gelir ise. Sana Sıfır bir dizisi müstehak üstad.
Lucky beauty nin sıfır bir sevgisi başka bir şeydi. Sakın kendinizi o kategoriye falan sokmaya kalkmayın, o başka bir seviye. Yüz yüzeyken beğenmiyorum falan desen yüzüne kezzap atıp şişleyebilir.

Çöp değil ama bazen dizi bulamam bana güzel şeyler yaşatmış,sevdiğim dizileri tekrar izleme gereği duyarım

Dexter,Lost,Person of Interest,GOT vb gibi nedense bu diziyi izleyesim gelmiyor

Hele birde bu diziye gelmiş geçmiş en iyi dizi demezler mi ondan kıl oluyorum birazda resmen komedi

dizide 5 tane, sinema filmi olsa oscar alacak bölüm var, ama kalan bölümler cinnet geçirtecek, ağlatacak sıkıcılıkta. Benim puanım da 8/10. Ozymandias hatrına 8.3 olsun hadi. İlk 10 a girer bu haliyle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi demek de komik oluyor, değil mi?
İşte ortak payda da buluşabileceğim bir gönül dostu. Got ile kıyaslayanlar var yav o kadar büyük prodüksiyon ile kıyaslamayın bari. Mesela true detective 1. Sezonunun yeri çok başkadır bende, 10 bölüme sığdırdığı felsefe bb nin bütün sezonlarına bedel.

dizide 5 tane, sinema filmi olsa oscar alacak bölüm var, ama kalan bölümler cinnet geçirtecek, ağlatacak sıkıcılıkta. Benim puanım da 8/10. Ozymandias hatrına 8.3 olsun hadi. İlk 10 a girer bu haliyle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi demek de komik oluyor, değil mi?

Vay be Leite hocadan anlamıyorsun ama diziden anlıyor gibisin (y)

İşte ortak payda da buluşabileceğim bir gönül dostu. Got ile kıyaslayanlar var yav o kadar büyük prodüksiyon ile kıyaslamayın bari. Mesela true detective 1. Sezonunun yeri çok başkadır bende, 10 bölüme sığdırdığı felsefe bb nin bütün sezonlarına bedel.
True detective'e başliyim mi abi, çok mu güzel?

Breaking Bad hakkında ileri geri konuşanlar, dilerim hepiniz efsane Walter White abimizin karısı gibi bir kadın ile evlenirsiniz de ebenizi görürsünüz.

Breaking Bad'i ben de gömerdim normalde, gömmekten kastım sahip olduğu şöhreti fazla bulurum zaten genel görüş bu yönde olmuş o yüzden muhalefet edemediğim bir yerde olmam gereksiz. Daha ölmemiş ama siz vurmaya devam edebilirsiniz gördüğüm kadarıyla

Geri
Üst Alt