- 1 Mayıs 2018
- 57.917
- 48.695
- 3.873
Dark bayagi bayagi balonmus
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stranger things e ozen gostermisler 4 bolum dayanabildim kapattim sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çok beğenmiştim lakin şunu da söylemeden edemeyeceğim; kadını çok güzel koruyor.Terör dizileri begeniyorsan rob starkın oynadigi mini diziyi tavsiye ederim
![]()
Watch Bodyguard | Netflix Official Site
After helping thwart a terrorist attack, a war veteran is assigned to protect a politician who was a main proponent of the very conflict he fought in.www.netflix.com
Elite çok güzel dizi kesinlikle izleyin. Fakat evli üstadlar izlemezse mantıklı olur malum Carla'yı gördükten sonra hayata küsebilirler.
Ben bu Elite'yi izlemedim de, dizinin konusu veya kalitesi hakkında tek bir yorum görmedim. Varsa yoksa şu kadının nasıl bir afet olduğundan bahsediyorlar. İlginç yani... Sırf bir kadın çok güzel diye dizi izlenir mi yav. Ha belki iyi bi dizidir, orasını bilmiyorum ama...Hatunlar oylede ,konu hep ayni bok ,ayni diyolog
JJ | MP
Evli olmayanlar izledikten sonra carlaya saplayabiliyor mu?Elite çok güzel dizi kesinlikle izleyin. Fakat evli üstadlar izlemezse mantıklı olur malum Carla'yı gördükten sonra hayata küsebilirler.
Ben bu Elite'yi izlemedim de, dizinin konusu veya kalitesi hakkında tek bir yorum görmedim. Varsa yoksa şu kadının nasıl bir afet olduğundan bahsediyorlar. İlginç yani... Sırf bir kadın çok güzel diye dizi izlenir mi yav. Ha belki iyi bi dizidir, orasını bilmiyorum ama...
Devami gelecek mi
çok klasik başladı kapattım
Ben ilk sezonu bitirdim daha şu ana kadar hikayesi fena değil. 13 RW falan da izlediğim için bu tarz hikayeleri genelde seviyorum.Ben bu Elite'yi izlemedim de, dizinin konusu veya kalitesi hakkında tek bir yorum görmedim. Varsa yoksa şu kadının nasıl bir afet olduğundan bahsediyorlar. İlginç yani... Sırf bir kadın çok güzel diye dizi izlenir mi yav. Ha belki iyi bi dizidir, orasını bilmiyorum ama...
evtDevami gelecek mi
yok tam tersi sonu sürprizlerle bitiyorçok klasik başladı kapattım
krdşm cnam renktaş kardeşm benm shield izlemiş bulundun mutv show-ul utter crap
zerozerozero nasıl bir dizi izleyen var mı ?