Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam et bence, bazen ağır işlese de pişman olmazsın.Guzel mi?
Ben 1. bolum ve 2. bolumun 15. dakikasindan sonra kapattim.
BaslaThe Wire 10/10
Sopranos'a baslamayi dusunuyorum.
The Wire 10/10
Sopranos'a baslamayi dusunuyorum.
vays vays![]()
Game Of Thrones'dan sonra artık hiçbir dizi beni kesmez diyordum (son sezonunu yok sayıyorum). Vakit bolluğundan Breaking Bad'i yeni seyredip bitirdim ve yanılmışım muazzam bir diziydi. Breaking'den önce ve sonra olarak hayat devam edecek sanırım çünkü resmen boşluktayım.
Aynı sendromu yaşamış Breaking Bad sever renkdaşlara soruyorum: Walter White sonrası oluşan boşluk doldurulabiliyor mu ve hangi dizi bunu yapabilir?
breaking bad muadili better call saulGame Of Thrones'dan sonra artık hiçbir dizi beni kesmez diyordum (son sezonunu yok sayıyorum). Vakit bolluğundan Breaking Bad'i yeni seyredip bitirdim ve yanılmışım muazzam bir diziydi. Breaking'den önce ve sonra olarak hayat devam edecek sanırım çünkü resmen boşluktayım.
Aynı sendromu yaşamış Breaking Bad sever renkdaşlara soruyorum: Walter White sonrası oluşan boşluk doldurulabiliyor mu ve hangi dizi bunu yapabilir?
sayın bakan avatarın naruto muhic bir dizi
ama True detective sezon 1 de cok kaliteli
sayın bakan avatarın naruto mu
he seni animeci sandımdı bir ara ama manga seversen naruto, fullmetal alchemist ve death note izleyebilirsin. death parade diye bir şey duymadım.bilmiyom heis google da buldum
death parade galiba
İzlemediğin dizilere göre yorum yapılabilir.Game Of Thrones'dan sonra artık hiçbir dizi beni kesmez diyordum (son sezonunu yok sayıyorum). Vakit bolluğundan Breaking Bad'i yeni seyredip bitirdim ve yanılmışım muazzam bir diziydi. Breaking'den önce ve sonra olarak hayat devam edecek sanırım çünkü resmen boşluktayım.
battlestar galactica izleyınce tüm diziler hikayeymis diyeceksinGame Of Thrones'dan sonra artık hiçbir dizi beni kesmez diyordum (son sezonunu yok sayıyorum). Vakit bolluğundan Breaking Bad'i yeni seyredip bitirdim ve yanılmışım muazzam bir diziydi. Breaking'den önce ve sonra olarak hayat devam edecek sanırım çünkü resmen boşluktayım.
Amazon dizisi. Holocaust cok keyif duydugum konulardan olmamasina ragmen Sin City, Watchmen vari bir havasi var.
yok patriot imdb puanı 8,3 konusu ilginç gibi 2 sezon toplamda 18 bölüm izleyenler yorum yaparsa başlayabilirizSene olmuş 2020 hala sopranos the wire got ezel vsvs
Aranızda patriot izleyen varmı