İzlemediğin dizilere göre yorum yapılabilir.

Kişisel zevklere de bağlı bu ben mesela Dexter'ı izlemekten daha fazla keyif almıştın, GoT'a kıyasla.

Dexter 4.sezon efsaneydi. Finali daha da bir efsane. Ondan sonra bir dususe gecti ama.

Şahsiyet'i yeni bitirdim. Yerli dizilerin baya baya üstünde bir yapım olmuş. Havada kalan bazı şeyler olsa çok keyif aldım ve de hüzünlendim. Sadece dizi diye bakmazsan gerçekten yüzümüze atılan o kadar tokat var ki dizide...

Haluk Bilginer gerçekten yaşayan efsane. :hat:

Mindhunter'ı bitirdim iki gün içinde ve çok beğendim. 70'lerin sonlarında fbi'da seri katillerin davranış biçimlerini inceleyen bir birim kuruluyor. Bununla alakalı veri toplamak için de tutuklu seri katillerle konuşuyorlar. Ed kemper, charles manson vs. Tabii aktif davalar için de öğrendiklerini uyguluyorlar. Sonradan baktım gerçek kişilere ve olaylara dayanıyormuş hatta kemperın röportajında direkt alıntılar var. Gerçek röportajı bu mu bilmiyorum ama dizideki eleman aşagı yukarı aynısını yapmış. Tuhaf bir adam sakin, zeki, yaptıklarının da tam olarak farkında ve kendi psikanalizini yapmış:

Sarışın kızın olduğu sezon da iyiydi. Adini hatırlayamadım şimdi chuck denen sıçmıkta da oynamıştı
hic hatirlamadim yav, dexterin caktigi sarisin mi kuvette kanli suda duruyodu :asd: aslinda dextera bi daha baslanir yav introsu bile keyif veriyodu bana rahatlıyordum

Mindhunter'ı bitirdim iki gün içinde ve çok beğendim. 70'lerin sonlarında fbi'da seri katillerin davranış biçimlerini inceleyen bir birim kuruluyor. Bununla alakalı veri toplamak için de tutuklu seri katillerle konuşuyorlar. Ed kemper, charles manson vs. Tabii aktif davalar için de öğrendiklerini uyguluyorlar. Sonradan baktım gerçek kişilere ve olaylara dayanıyormuş hatta kemperın röportajında direkt alıntılar var. Gerçek röportajı bu mu bilmiyorum ama dizideki eleman aşagı yukarı aynısını yapmış. Tuhaf bir adam sakin, zeki, yaptıklarının da tam olarak farkında ve kendi psikanalizini yapmış:

Ikinci sezon cok sarmadi acikcasi. Ucuncu sezonda BTK katiline yogunlasirlar diyordum ama aktor be yaptim ekibinin kontratlari feshedilmis. David Fincher baska projelerle mesgulmus.

Ikinci sezon cok sarmadi acikcasi. Ucuncu sezonda BTK katiline yogunlasirlar diyordum ama aktor be yaptim ekibinin kontratlari feshedilmis. David Fincher baska projelerle mesgulmus.
Hadi ya yazık olmuş. Btk gerçek hayatta 2005te yakalanmış dizide kurguya girmeyeceklerse enseleyemeyecekleri manasına geliyor bu.

Şimdi baktım da 5 sezon planlamış normalde Fincher ama söylediğin gibi film projesine yoğunlaşmış sonra buna da geri dönebilirmiş.

Şöyle bir karşılaştırma yapmışlar gerçek röportaj ve dizi çekimi:

Hadi ya yazık olmuş. Btk gerçek hayatta 2005te yakalanmış dizide kurguya girmeyeceklerse enseleyemeyecekleri manasına geliyor bu.

Şimdi baktım da 5 sezon planlamış normalde Fincher ama söylediğin gibi film projesine yoğunlaşmış sonra buna da geri dönebilirmiş.

Şöyle bir karşılaştırma yapmışlar gerçek röportaj ve dizi çekimi:

Belgesel gibi olmus. Tabi dizide biraz daha acting var. Hediye olarak ayakkabi getirdikleri sahne felaketti.

Geri
Üst Alt