Bu arada GOT dedik, Breaking Bad dedik ama Chernobyl'i unuttuk. Chernobyl'in yeri bambaşka izlemeyen yoktur sanırım varsa da hatasından dönsün.

Game Of Thrones (son sezonu hariç)
Breaking Bad
Chernobyl

Bu üçü kendi mecralarında birer başyapıt.

İzlemediğin dizilere göre yorum yapılabilir.

Kişisel zevklere de bağlı bu ben mesela Dexter'ı izlemekten daha fazla keyif almıştın, GoT'a kıyasla.

Ben aşırı çıplaklık olan dizilere ısınamıyorum. GOT'un muazzamlığının hatırına bitirebildim. Spartacus'u bitirene kadar çok zorlandım.

Bunun dışında tek kıstasım hiç boş vaktim olmadığı için diziyi izlediğimde onca vakti harcayıp giden zamana pişman olmayayım. Yani yalnızca en iyileri izlemeliyim, vakit geçirmek için değilde olmazsa olmaz olanları bileyim izleyeyim.

GOT, BB, Spartacus, Chernobyl, Lost harici başka dizi izlemedim. Bunların dışında kalanlardan başka ne tavsiye edersin?

Underrated dizi listesi

Deadwood
The Shield
Rome

Aklıma başka dizi gelmiyor şu an

Bu arada GOT dedik, Breaking Bad dedik ama Chernobyl'i unuttuk. Chernobyl'in yeri bambaşka izlemeyen yoktur sanırım varsa da hatasından dönsün.

Game Of Thrones (son sezonu hariç)
Breaking Bad
Chernobyl

Bu üçü kendi mecralarında birer başyapıt.
2.bolumdeyim :puhaha:

Line of Duty izleyen varsa görüş belirtebilir mi?
zamanım ve mblarım boşa gitsin istemiyorum

Güzel Köylü izliyom.

Üzerimden laykları aldınız yine köftehorlar

lBJDZO.jpg

Shameless 7. sezon 5. bölümdeyim.

Ne izliyosunuz?

Peaky Blinders'a başladım ama ilk bölümler fazla yavaş sanki.

Polisiyeye dönsem iyi olacak.

Arkadaslar önerebileceginiz türk dizisi var mi? Ask mesk olsun dram olsun, göz yasi olsun :-)

Zemheri nasil? Dogdugun ev kaderindir nasil?

2-3 gün önce „gel dese ask“in 4 bölümüne baktim(corona sebebiyle sadece r bölüm cekildi), buna benzer bi dizi ariyorum...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt