- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.368
- 5.998
protez show gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii ciddi çalışılmış üzerinde ama olsun. Diğer katilleri de benzetmişler özellikle Ed Kemper'ın replikler, hareketler falan da birebir görüşmelerden izlediğim kadarıyla ama son of sam(fotodaki eleman) aşırı benziyor. Sonradan dizideki suçluları, yaptıklarını falan araştırayım dedim adamın tipi görünce dedim "vay adamlar yapmış". Eved.protez show gibi
Arkadaslar önerebileceginiz türk dizisi var mi? Ask mesk olsun dram olsun, göz yasi olsun :-)
Zemheri nasil? Dogdugun ev kaderindir nasil?
2-3 gün önce „gel dese ask“in 4 bölümüne baktim(corona sebebiyle sadece r bölüm cekildi), buna benzer bi dizi ariyorum...
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
simge ne karı amaYahşi Cazibe izliyorum.
simge için babamı keserimTarafımız belli
![]()
sergenin tevellüt yetiyor mu yahşi cazibeye
Aslihan gurbuzle eskisi kadar,ilgilenmiyorum ama bigun evlenecegim onunla insallah.salma hayek favorim su an
Konusu nedir bakayim reis dayi"rectify" seyrediyorum 3 bolums in.
DNA kanıtları sayesinde, Georgia'nın kırsal kesimindeki Death Row hapisanesindeki tam 19 yıllık esaretinden kurtulup, özgür bir adam olan tecavüz ve cinayet zanlısı Daniel Holden'ın, hayatına bıraktığı yerden devam etmesi hiç de kolay olmayacaktır..Konusu nedir bakayim reis dayi
The Wire'i 4 bolum izledim. Acikcasi simdilik efsane olacak hicbir ozelligi yok. Normal bir polisiye dizisi ama yine de izlettiriyor. Tek sorun cok yavas ilerliyor.
snowfall ??"rectify" seyrediyorum 3 bolums in.
snowfall ??
övülüyo. kokoinle tanışan 80ler la gettosu. shieldde de bahsediiodu koko geldi gettolar coştu die.o da ne.......