Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ayda sevisenlerFantazi ve Bilim Kurgu önerilere açığım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayda sevisenlerFantazi ve Bilim Kurgu önerilere açığım.
Sana yakışmadıayda sevisenler
![]()
bu aralar hayatimda cok kötü şeyler oluyor abi kusura bakmaSana yakışmadı
Dexter. Başlayacağın ilk dizi bu olsun derim. Bittiğinde resmen küçük çaplı 1 depresyona giriyorsun. Tıpkı BB gibi. Zibilyon tane dizi izlemişimdir ama BB ve Dexter'ın yarattığı yıkımı hiçbiri yapamadı.Ben aşırı çıplaklık olan dizilere ısınamıyorum. GOT'un muazzamlığının hatırına bitirebildim. Spartacus'u bitirene kadar çok zorlandım.
Bunun dışında tek kıstasım hiç boş vaktim olmadığı için diziyi izlediğimde onca vakti harcayıp giden zamana pişman olmayayım. Yani yalnızca en iyileri izlemeliyim, vakit geçirmek için değilde olmazsa olmaz olanları bileyim izleyeyim.
GOT, BB, Spartacus, Chernobyl, Lost harici başka dizi izlemedim. Bunların dışında kalanlardan başka ne tavsiye edersin?
Dexter izlerken asiri rahatlik hissediyordum ben ya. o intro, miami havasi, dexterin giyimi flnDexter. Başlayacağın ilk dizi bu olsun derim. Bittiğinde resmen küçük çaplı 1 depresyona giriyorsun. Tıpkı BB gibi. Zibilyon tane dizi izlemişimdir ama BB ve Dexter'ın yarattığı yıkımı hiçbiri yapamadı.
Ne kadar izledin bilmiyorum da, bi noktadan sonra işler acayip boka sarıyor. Hele finali... Bak gene efkarlandım.Dexter izlerken asiri rahatlik hissediyordum ben ya. o intro, miami havasi, dexterin giyimi fln
bazi anlarda dedigin gibi boku cikiyo, sona doğru da öyle hepsini izledimNe kadar izledin bilmiyorum da, bi noktadan sonra işler acayip boka sarıyor. Hele finali... Bak gene efkarlandım.
ewt adam gibi yapit varmi.
ewt adam gibi yapit varmi.
Dafoecu olarak, Togo diyorum.
Sonunda bir cevap geldi teşekkürler Onur. Eş dostun ısrarlarıyla De Papel'e başlıyordum ki son anda yetiştin.Dexter. Başlayacağın ilk dizi bu olsun derim. Bittiğinde resmen küçük çaplı 1 depresyona giriyorsun. Tıpkı BB gibi. Zibilyon tane dizi izlemişimdir ama BB ve Dexter'ın yarattığı yıkımı hiçbiri yapamadı.
Hocam LCDP güzel dizi ama bana göre çerezlik kategorisinde. Ben 2. sezondan sonrasını izlemedim.Sonunda bir cevap geldi teşekkürler Onur. Eş dostun ısrarlarıyla De Papel'e başlıyordum ki son anda yetiştin.
Bu arada dizi seçimi hakkında faydalı olacağını düşündüğüm bir çalışmayı ayrı bir başlık açıp paylaşacağım. Akşama doğru tamamlanır.
Aslında ben de Dexter demiştim önceden ama sonraki mesajı yeni gördüm.Sonunda bir cevap geldi teşekkürler Onur. Eş dostun ısrarlarıyla De Papel'e başlıyordum ki son anda yetiştin.
Bu arada dizi seçimi hakkında faydalı olacağını düşündüğüm bir çalışmayı ayrı bir başlık açıp paylaşacağım. Akşama doğru tamamlanır.
Aslında ben de Dexter demiştim önceden ama sonraki mesajı yeni gördüm.
Dexter'da da bayağı açık sahne var ama söyleyeyim.
Evet sanırım Breking Bad izlememişlerin favori dizisi. Papeli tavsiye edenlere soruyorum Breaking ile kıyaslanınca nasıl diye, Breaking ne ola ki diyorlar. Cahillik mutluluktur diyesim geliyor. Ah Breaking Bad ah keşke seni ilk izlemeseydim ulan hicbir diziyi beyenemiyorum körolası Walter.Hocam LCDP güzel dizi ama bana göre çerezlik kategorisinde. Ben 2. sezondan sonrasını izlemedim.
Hocam BB ile LCDP kıyaslanır mı yav. BB'nin dengi olabilecek çok çok az dizi var. Ama LCDP'den daha iyi 10 tane yapım sayarım bi çırpıda. LCDP'e gelmiş geçmiş en iyi dizi vs diyenler yabancı dizi izlemeye Netflix ile adım atmış kesimdir bana göre. Nerden bilsinler Prison Break'i, Lost'u, BB'yi...Evet sanırım Breking Bad izlememişlerin favori dizisi. Papeli tavsiye edenlere soruyorum Breaking ile kıyaslanınca nasıl diye, Breaking ne ola ki diyorlar. Cahillik mutluluktur diyesim geliyor. Ah Breaking Bad ah keşke seni ilk izlemeseydim ulan hicbir diziyi beyenemiyorum körolası Walter.
bu diziye can sikintisina baslamistim ,harikulade bir yapim