ozarka başladım güzel diziymiş zaten jason bateman ve laure linney sevdiğim oyunculardı fakat laure hanım tasvip etmediğim bazı faaliyetler içersinde olması pek klasına yakışmıyor. onun dışında kıvırcık sarı saçlı kızın sesi çok değişikmiş. daha evvel ne yaptı bilmiyorum fakat ilerde animasyonlarda bol bol duyarız sesini

Üstad bu Breaking Bad'i zorlaya zorlaya 3 sezonunu izledim.Ulan çok abartmışlar derken 4.sezon ile birlikte şükretmeye başladım.Dile kolay 3 sezon yav bekle bekle ha patladı ha patlayacak derken daraldım yemin ediyorum.4.sezon iyiydi.Umarım 5.sezon ile ilk 3 sezonun sıkıntısını atarak diziyi bitirmiş olurum.Uzun lafın kısası beklentim daha aksiyon bir dizi izlemekti ama aradığımı genel olarak bulamadım.5.sezon ile hayal kırıklığını gidermem dileğiyle...

bilemem heis ben basinda diziye masallah demistim bana gore dizideki tensiyon herhangi bir aksiyon yapitindan yegdir diye gormekteyim

Üstad bu Breaking Bad'i zorlaya zorlaya 3 sezonunu izledim.Ulan çok abartmışlar derken 4.sezon ile birlikte şükretmeye başladım.Dile kolay 3 sezon yav bekle bekle ha patladı ha patlayacak derken daraldım yemin ediyorum.4.sezon iyiydi.Umarım 5.sezon ile ilk 3 sezonun sıkıntısını atarak diziyi bitirmiş olurum.Uzun lafın kısası beklentim daha aksiyon bir dizi izlemekti ama aradığımı genel olarak bulamadım.5.sezon ile hayal kırıklığını gidermem dileğiyle...
Abartı bi dizi oldugunu söylemısdim

Biraz abartılıyor malesef

Suits izlemeyen varsa ızlesın
Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biridir bana göre. Çok uzun soluklu 1 dizi olmasına rağmen hiçbir sezonunda kalitenin 1 gram aşağıya düşmediği nadir dizilerden biridir. Oyuncular, replikler vs muazzamdı yav.

Meghan Markle'ın İngiltere prensiyle evlendiği için diziden ayrılması maalesef daha da ömrü olan güzelim şaheser dizinin ipini çekti, çünkü senaryoya bağlanması açısından Mike da ayrıldı ve ikisi de ayrılınca dizi tatsız tutsuz 1 şeye evrildi. O sezonu tamamlamadım bile.

Harvey Specter'ın yakışıklılığı, karizmatikliği, zekası, alfalığı; Donna'nın zekasından gelen vahşiliği, kelimelerle anlatılamayacak kadar uzun 1 hikaye olan Luis...

Breaking Bad'in olayı hiçbir zaman aksiyon olmadı. BB zaten konusu gereği gayet yavaş tempoda ilerleyen ve çok düşük bütçeyle çekilmiş bir dizidir. Ama nerdeyse bütün diziler için handikapa neden olacak bu 2 etmen BB için geçerli olmadı ve üstünden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala ben dahil milyonlarca insan için gelmiş geçmiş en iyi dizi.
BB'in neden bir başyapıt ve benzersiz 1 dizi olduğu yazıyla kolay kolay anlatılabilecek 1 konu değil maalesef. Ondan daha iyi 1 dizi çekilmedi ve çekilmeyecek de...

Son düzenleme:

Yanlış anlamayın ama dizi aksiyon dizisi değil, öyle bir beklentiyle izlemeniz bir defa yanlış.

Geri
Üst Alt