Katılmıyorum renktaş. Spoiler gibi olmasın da, dizide babasının intikamını almaya çalışan Sean'ı merkeze almışlar gibi görünse de, esasında Elliot'un hikayesini anlatmaya çalışmışlar. Tam bu dediğimi kanıtlarcasına bir sezon finali oluyor zaten.
2. sezonda çarşı çok karışacak...
Evet, zaten sonu ilginc bitti ama 5 6 7 8 cok acemiceydi. Dunyanin en buyuk mafyasi veya olusumu gibi gosterildiler ama o ihtisami hissedemedim. Tabi 2. sezonu izlemiyecegim degil, mutlaka izlerim .

Evet, zaten sonu ilginc bitti ama 5 6 7 8 cok acemiceydi. Dunyanin en buyuk mafyasi veya olusumu gibi gosterildiler ama o ihtisami hissedemedim. Tabi 2. sezonu izlemiyecegim degil, mutlaka izlerim .
Dünyanın en büyük mafya örgütü filan değil bu Wallace'lar. Londra'nın en büyüğü olarak gösterilmişler, dünyanın değil. Zaten bu tür organizasyonlar asıl güçlerini sokaktan almazlar yerel çeteler gibi.
Ek olarak, Kurtlar Vadisi'nde de olduğu gibi düşünülenin aksine asıl gücün mafya diye tabir edilen organizasyonların elinde olmadığını da ha keza güzel yansıtmışlar. Bunlar çok güzel detaylar bana göre. Sıradan vur kır parçala yapımlarından ayırıyor kendini.

3. Bölümdeyim. Turkish kürdistan gibi bişeyle başladılar bölümü gtveren biji katilleri ovmeye çalışmazlar umrm
Avrupalılar bu tür olaylarda Amerikalılara göre daha tarafsız oluyorlar genelde.
Ekşi'de görmüştüm ve beğenmiştim şu yorumu. Paylaşayım yeri gelmişken.

'' -öncelikle dizideki pkklı gruptan bahsetmek isterim. dizinin senaristleri, yapımcıları pkk'yı narko-terörist bir örgüt olarak adeta dünyaya tanıtıyorlar ve birçok kişi gelmiş burda sırf "turkish kurdistan" yazdı diye protesto etmekten bahsediyorlar. bence, çizdikleri pkk imajından dolayı adamlara teşekkür etmek gerekir. sonuçta; sevgi pıtırcığı, özgürlük savaşçısı olarak da gayet sunabilirlerdi. aksine; dizide pkk; narko-terörist adi bir suç örgütü. ''

...

Son düzenleme:
Dünyanın en büyük mafya örgütü filan değil bu Wallace'lar. Londra'nın en büyüğü olarak gösterilmişler, dünyanın değil. Zaten bu tür organizasyonlar zaten asıl güçlerini sokaktan almazlar yerel çeteler gibi.
Ek olarak, Kurtlar Vadisi'nde de olduğu gibi asıl gücün mafyaların elinde olmadığını da ha keza güzel yansıtmışlar. Bunlar çok güzel detaylar bana göre. Sıradan vur kır parçala yapımlarından ayırıyor kendini.
Sadece Wallace'lar degil, genel olarak. Bir Kere herkes birbirini rahatca bulup olduruyorlar :) Yani kurtlar vadisi veya cukurdan tek farki butce ve butceden dolayi oldurme filan daha janjanli :) 2. sezonda o gucun ihtisamini gosterme sartlari var.

Sadece Wallace'lar degil, genel olarak. Bir Kere herkes birbirini rahatca bulup olduruyorlar :) Yani kurtlar vadisi veya cukurdan tek farki butce ve butceden dolayi oldurme filan daha janjanli :) 2. sezonda o gucun ihtisamini gosterme sartlari var.
Sağlam bir temel attılar ilk sezonda. Doğru bir şekilde işleyebilirlerse ilk sezondan çok daha iyi bir 2. sezon bekliyor bizi.

Avrupalılar bu tür olaylarda Amerikalılara göre daha tarafsız oluyorlar genelde.
Ekşi'de görmüştüm ve beğenmiştim şu yorumu. Paylaşayım yeri gelmişken.

'' -öncelikle dizideki pkklı gruptan bahsetmek isterim. dizinin senaristleri, yapımcıları pkk'yı narko-terörist bir örgüt olarak adeta dünyaya tanıtıyorlar ve birçok kişi gelmiş burda sırf "turkish kurdistan" yazdı diye protesto etmekten bahsediyorlar. bence, çizdikleri pkk imajından dolayı adamlara teşekkür etmek gerekir. sonuçta; sevgi pıtırcığı, özgürlük savaşçısı olarak da gayet sunabilirlerdi. aksine; dizide pkk; narko-terörist adi bir suç örgütü. ''

...

Tam tersi; Avrupalılar bu konuyla ilgili daha taraflı. Pkkyi bir çok defa terör organizasyonu olarak görmediklerini belli ettiler. Pkk iyi türkler barbar retoriği mevcut

Dizi gey seks ve turkish kurdistanla 2 eksi puan yazmam gerekecek

İlk defa Kore Dizisi izliyorum.

2888a38e969467832ce090464e593c76.jpg

Mischievous Kiss (TV Series 2010– ) - IMDb

Öncelikle true detective :hat:

Netflixte real detective diye bir seri var. Gerçek cinayetler, davayı çözen dedektiflerin anlatımları eşliğinde canlandırılmış. Beğendim ben gayet güzel olmuş. Bölümlerden birisinde Michael Madsen canlandırıyor şerifi bu da ciddi bir artı olarak hanesine yazılır.

Öncelikle true detective :hat:

Netflixte real detective diye bir seri var. Gerçek cinayetler, davayı çözen dedektiflerin anlatımları eşliğinde canlandırılmış. Beğendim ben gayet güzel olmuş. Bölümlerden birisinde Michael Madsen canlandırıyor şerifi bu da ciddi bir artı olarak hanesine yazılır.

True Detective'in 1. sezonu dışındaki sezonları izlemeye değer mi

Geri
Üst Alt