- 27 Ocak 2010
- 139.509
- 105.858
- 5.648
Oz 4.sezonun ortasindaydim da 10 gundur falan izlemiyorum. Ligler de baslarsa dizi isi yalan olur benim icin.
Nerede kalmıştık? @Oz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oz 4.sezonun ortasindaydim da 10 gundur falan izlemiyorum. Ligler de baslarsa dizi isi yalan olur benim icin.
5. sezon 7. bolum wasfNerede kalmıştık? @Oz
5. sezon 7. bolum wasf
Dandik bir seye benziyor izlemem bunuSezon bittiğine göre dizilerimize devam edelim Belgravia S:1, E:1
![]()
Dandik bir seye benziyor izlemem bunu
İngiliz dönem dizisi. The Crown, Victoria izledim bakayım buna da.
bunlara bakacagım alıntı yapıyorumDizi önerileri
• Gomorrah
Izledigim en iyi dizilerden biri.
Ayrıca ilk sezonun son bölümü en az BBın Ozymandias bölümü kadar heyecanlıdır bana göre.
Dizi Heyecanlı, hikayesi fevkalade, aktörleri fevkalade ve bazı olaylar reel hayatta gerçekleşmiş.
Italya Secondiglianodaki yer altı dünyayı çeşitli perspektifen anlatıyor. Işkence karı kız öldürmek gibi iğrenç lakin gerçekçi sahneleri var. Bunu kaldıramayan izlememeli.
• ZeroZeroZero
Beğendiğim bir dizi. Biraz ağır ilerliyor ama enteresan sahneleri var. 3 farklı hikaye var - 1 Los Zetas karteli, esrar ticaretle ugrasan 1 ingiliz aile ve 1 italyan mafya babasının torunu. Her şeyi birbirine bağlayan nokta: esrar ticareti.
Özellikle meksiksa sahneleri beğendim. Narcos meksika gibi.
• Gangs of London
Henüz başlamadım ama beğenilen bir dizi olduğu duydum. Peakyde oynayan dingilizin 1i var. GoTte jon snowa annelik yapmayan nedin hatunu da var. Izehelim
Şöyle sürükleyici bizi içine alıp götürecek bi dizi önerisi yok mu be renktaşlar
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş Homelande başlama kararı aldım ama bunları da not edeceğim teşekkürlerFavori Dexter, Plase The Killing, Surpriz The Following, Blindspot ile Blacklist
Blindspot iyiydi de, 4. sezonun trailer'ını izleyince bıraktım. Jane'in tekrar evil olmasını çekemedim.Favori Dexter, Plase The Killing, Surpriz The Following, Blindspot ile Blacklist
Kalmadi ama 30 dakika icinde yeni polisiye diziye bakacagimslm aleykum adam gibi dizi var mi hicbi yerde