5. sezon 7. bolum wasf

Sezon bittiğine göre dizilerimize devam edelim Belgravia S:1, E:1

EQNXVv_WsAEr4df.jpg

guzel dızı kalmadı

Dizi önerileri

• Gomorrah

Izledigim en iyi dizilerden biri.
Ayrıca ilk sezonun son bölümü en az BBın Ozymandias bölümü kadar heyecanlıdır bana göre.

Dizi Heyecanlı, hikayesi fevkalade, aktörleri fevkalade ve bazı olaylar reel hayatta gerçekleşmiş.
Italya Secondiglianodaki yer altı dünyayı çeşitli perspektifen anlatıyor. Işkence karı kız öldürmek gibi iğrenç lakin gerçekçi sahneleri var. Bunu kaldıramayan izlememeli.

• ZeroZeroZero

Beğendiğim bir dizi. Biraz ağır ilerliyor ama enteresan sahneleri var. 3 farklı hikaye var - 1 Los Zetas karteli, esrar ticaretle ugrasan 1 ingiliz aile ve 1 italyan mafya babasının torunu. Her şeyi birbirine bağlayan nokta: esrar ticareti.

Özellikle meksiksa sahneleri beğendim. Narcos meksika gibi.

• Gangs of London

Henüz başlamadım ama beğenilen bir dizi olduğu duydum. Peakyde oynayan dingilizin 1i var. GoTte jon snowa annelik yapmayan nedin hatunu da var. Izehelim
bunlara bakacagım alıntı yapıyorum

White Lines'i izledim.

Izlemeyin zaman kaybi.

Şöyle sürükleyici bizi içine alıp götürecek bi dizi önerisi yok mu be renktaşlar

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Full kalite.
Özellikle kan ve vahşete doymak isteyenler için birebir.
Her bir bölümü film tadında. 1 günde bitirdim 9 bölümü. İngilizler bu işi biliyor. 2. sezonu merakla bekliyorum. Final sahnesi muazzamdı.
Luan Reis'e ise söylenebilecek tek şey: Taşşaklarına beton yetmez.

Son düzenleme:
Vay be. Ben 2. sezon sonrasında iptal edildi sanmıştım. 238388238 ay sonra 3. sezonun başladığını öğrendim. 6 bölüm yayımlanmış şimdiye kadar. Neyse, sınavdan sonra onu da 1 günde hallederim artık.

Henüz izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Akarı kokarı yok. Full kalite bir dizi.

Geri
Üst Alt