Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
@Halil Tolga Rick and Morty'i izledin mi? Komik ve eğlenceli bir şeyler arıyorum, izlemeye değer mi? Gerçi bunu sana sordum ama yine de izleyeceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da bir şey mi?Breaking Bad denilen dünyanın en balon dizisine 9.5 vermişler.Hâlen daha başlamama vesile olanları ağır şekilde anıyorum.
Zevkler ile renkler tartışılmaz da şu bölümün yer aldığı diziye nasıl balon diyebilirsin kardeşim

Bir de koskoca Meksika kartelinin reisine ATM'den para cektirdiler

Izlemedim. Cok duydum ama sira gelmedi. Izleyecegim, benden once izlersen begenip begenmedigini paylas Ahmet@Halil Tolga Rick and Morty'i izledin mi? Komik ve eğlenceli bir şeyler arıyorum, izlemeye değer mi? Gerçi bunu sana sordum ama yine de izleyeceğim.
Tam bilmiyorum, ne sifat verecegimi bilemedim. Hayri, sen 2. sezon kotu demistin. 3. sezon nasildi?reis degilki o![]()
Izleme yawTam bilmiyorum, ne sifat verecegimi bilemedim. Hayri, sen 2. sezon kotu demistin. 3. sezon nasildi?
Reis, senin zevkine guvenirimIzleme yaw
O da bir şey mi?Breaking Bad denilen dünyanın en balon dizisine 9.5 vermişler.Hâlen daha başlamama vesile olanları ağır şekilde anıyorum.

Tam bilmiyorum, ne sifat verecegimi bilemedim. Hayri, sen 2. sezon kotu demistin. 3. sezon nasildi?
Ya 2. sinif 3. sinif sonucta biryerlerin birseyin reisi, adamin emriyle olduruyorlar falan filan, ATM'den para cekmesi bana komik geldi. Veya ATM mi nedir emin degilim.Atmden para çeken eleman 2. sınıf bi boss.
2. Sezonu izlediysen bunu görmüş olman lazım ben 3 bölüm izledim avukat söylüyor zatenonun yerine koyabileceğimiz çok adam var diye
O bölümü ayrı tutuyorum.Ama genelde balon olduğu gerçeği ile yüzleşelim.Zevkler ile renkler tartışılmaz da şu bölümün yer aldığı diziye nasıl balon diyebilirsin kardeşim
115k insan oylamış 10/10 puanı var
![]()
Son olarak severek takip ettiğim Into The Badlands 3. sezon onayı almış ve 16 bölüm olacak.
nasıl bişey bu dizi üstad googledan aratınca diziyle alakalı mu mesajları bulabildim bi tek. ufak tefek videolar izledim konuda ilgi çekici fakat pek karar veremedimNeyse kan ve siddet gormek isteyenleri into the badlands'e bekliyorum.
İnsan BB'ye de balon demez be kardeşim. Sadece şu iki sahnesi bile 393932 sezonluk kamyonla sayıda diziyi gömmesine yeter.