nasıl bişey bu dizi üstad googledan aratınca diziyle alakalı mu mesajları bulabildim bi tek. ufak tefek videolar izledim konuda ilgi çekici fakat pek karar veremedim
Dovus sahneleri guzel. Bazen sacma sapan yerlere gitse de yine de izlenir. Tabi dekoru, sahneleri filan garip gelir kapatirsin ama degisik bir dizi. Bence ilk bolumden ya begenirsin ya da begenmezsin. Ekside konusu var, istersen goz at.
Benim icin olumsuz yani Cinli elemani yeterince dovusturmediler. Cok guzel kilic kullanma tarzi vardi.

Dovus sahneleri guzel. Bazen sacma sapan yerlere gitse de yine de izlenir. Tabi dekoru, sahneleri filan garip gelir kapatirsin ama degisik bir dizi. Bence ilk bolumden ya begenirsin ya da begenmezsin. Ekside konusu var, istersen goz at.
Benim icin olumsuz yani Cinli elemani yeterince dovusturmediler. Cok guzel kilic kullanma tarzi vardi.
oradaki son yorumlar çok olumlu reis ama tabi direkt adamlara soramıyorsun. buradan sorayım dedim. saol bi kaç bölüm izlemeye çalısayım

Malcolm in the Middle'da sevdigim seylerden biri de hani American dizi ve filmlernde klise vardir. Yaramaz ve ise yaramaz cocuklara hep askeri okula gondermekle tehdit ederler ve bu dizide daha basindan askeri okula gonderilen firlama ve pic bir evlandin olmasi :)

evet banshee izleyen izlettiren tüm renktaşlarıma buradan şükranlarımı gönderiyorum bana bu dizilerle gelin

Diger basligi mesgul etmeyelim :)
Hangi 2 diziyi izliyorsun? Bende suanda sadece Oz var. Izlediklerinin ismini yazsana
reis doctor martin diye bi dizi. ingiliz yapımı. kan görünce bayılan bi doktoru anlatıyor.
diğeri de stargatin 9.sezonu ki bunu çok ara ara izliyorum bitmek üzere çünkü artık.
oz çok kral dizi reis yavaş yavaş izlersin inş.

Space Force
Kadro full sampiyonlar ligi ama 1.5 bolum itibariyle sevmedim fakat basroldeki oyuncu Steve Ferrell'i hep kabiz gibi buldugumdan onyargili olabilirim.
John Malkovich de var.
Friends'de oynayan sarisin hatun da var
Ismini hatirlamadigim 2 3 tane tanidik yuzler de var.
Zaten dizinin basinda rahat 10 tane tanidik simalar var.

Geri
Üst Alt