- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Iste diziden anlayan ADAM.
Diyaloglar üzerine kurulu filmler diziler çok ilgimi çekiyor. Başlarda çok hareketli racon mafya dizisi sandım. Alakası yokmuş. Mafya işleri bana kalırsa alt konu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste diziden anlayan ADAM.
True Detective izlemiş miydinDiyaloglar üzerine kurulu filmler diziler çok ilgimi çekiyor. Başlarda çok hareketli racon mafya dizisi sandım. Alakası yokmuş. Mafya işleri bana kalırsa alt konu.
True Detective izlemiş miydin
Aile, baba-ogul, evlilik, psikolojik, depresyon, kültür, politika, bol bol kara mizah, vs. vs.
Böyle dizi zor gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 107042
netflixte onun gorseli gorunce dedigim ilk sey ‘tipe bak ya seni niye izleyeyim ki’ idib99 nasıl ?
hep başlamak istemişimdir o diziye ama bir türlü fırsatım olmadı
Forumun elit kesiminin bu şekilde yorumlar atması şahsımı ziyadesi ile memnun ediyor.BB bence de abartılıyor. İyi de en iyisi değil
Diyalog istiyorsan ilk sezonunu izle.Yok izlemedim. Duydum ama.
Diyalog istiyorsan ilk sezonunu izle.
Tony Sopranos un diyalogları çok iyi. Adamın benzetmeleri şahane. Amerika kültürüne hakim olsak bence çok daha fazla iyi olurdu. Bazen ne dediğini anlamadığım esprileri Google'da aratıyor öyle anlıyorum. Mesela en yakın örnek biri ailesiyle sorun yaşıyordu kadının adı söyleyerek ona katilsana dedi. Anlamadım. Google'dan bakınca kadının müge anlı gibi bir kadın olduğunu öğrendimböyle ufak tefek Fransız kaldığım diyaloglar oluyor.

ankil cun ve kıristıfıAmcasinin esprileri de oldukça komik.
Bahsedilecek bir sürü mükemmel sahneler var da diziyi henüz bitirmemissin.
sen bb'i de sevmiyordun herhalde değil minetflixte onun gorseli gorunce dedigim ilk sey ‘tipe bak ya seni niye izleyeyim ki’ idi
Amcasinin esprileri de oldukça komik.
Bahsedilecek bir sürü mükemmel sahneler var da diziyi henüz bitirmemissin.

abarti ya olaylar da gerceklikten uzak o yuzden pek sevmemsen bb'i de sevmiyordun herhalde değil mi
Ben hatırlamıyorum bileo kadar keyif aldığım sahneler vardı ki hiçbirini hatırlamıyorum
O amcasından ve anasından nefret ediyorum. İnşallah çok güzel ölürler.
Annesini ilk başta ben de beğenmiyordum ama sonra tekrar izlediğimde baya hoşuma gitmeye başladı. Kadının her şeyi komik ya.![]()