Diyaloglar üzerine kurulu filmler diziler çok ilgimi çekiyor. Başlarda çok hareketli racon mafya dizisi sandım. Alakası yokmuş. Mafya işleri bana kalırsa alt konu.

Aile, baba-ogul, evlilik, psikolojik, depresyon, kültür, politika, bol bol kara mizah, vs. vs.

Böyle dizi zor gelir.

1609794905544.webp

b99 nasıl ?
hep başlamak istemişimdir o diziye ama bir türlü fırsatım olmadı

Aile, baba-ogul, evlilik, psikolojik, depresyon, kültür, politika, bol bol kara mizah, vs. vs.

Böyle dizi zor gelir.

Ekli dosyayı görüntüle 107042

Tony Sopranos un diyalogları çok iyi. Adamın benzetmeleri şahane. Amerika kültürüne hakim olsak bence çok daha fazla iyi olurdu. Bazen ne dediğini anlamadığım esprileri Google'da aratıyor öyle anlıyorum. Mesela en yakın örnek biri ailesiyle sorun yaşıyordu kadının adı söyleyerek ona katilsana dedi. Anlamadım. Google'dan bakınca kadının müge anlı gibi bir kadın olduğunu öğrendim :) böyle ufak tefek Fransız kaldığım diyaloglar oluyor.

Tony Sopranos un diyalogları çok iyi. Adamın benzetmeleri şahane. Amerika kültürüne hakim olsak bence çok daha fazla iyi olurdu. Bazen ne dediğini anlamadığım esprileri Google'da aratıyor öyle anlıyorum. Mesela en yakın örnek biri ailesiyle sorun yaşıyordu kadının adı söyleyerek ona katilsana dedi. Anlamadım. Google'dan bakınca kadının müge anlı gibi bir kadın olduğunu öğrendim :) böyle ufak tefek Fransız kaldığım diyaloglar oluyor.

Amcasinin esprileri de oldukça komik. :asd:

Bahsedilecek bir sürü mükemmel sahneler var da diziyi henüz bitirmemissin.

B99'u 1 kez, IASIP'i 3 kez baştan sona izledim. B99'ı bir kez daha izleyene kadar IASIP'i 4. kez izlemeyi tercih ederim.

Amcasinin esprileri de oldukça komik. :asd:

Bahsedilecek bir sürü mükemmel sahneler var da diziyi henüz bitirmemissin.

Ben hatırlamıyorum bile :D o kadar keyif aldığım sahneler vardı ki hiçbirini hatırlamıyorum :asd:

O amcasından ve anasından nefret ediyorum. İnşallah çok güzel ölürler.

Ben hatırlamıyorum bile :D o kadar keyif aldığım sahneler vardı ki hiçbirini hatırlamıyorum :asd:

O amcasından ve anasından nefret ediyorum. İnşallah çok güzel ölürler.

Annesini ilk başta ben de beğenmiyordum ama sonra tekrar izlediğimde baya hoşuma gitmeye başladı. Kadının söylediği her laf komik ya. :D

Annesini ilk başta ben de beğenmiyordum ama sonra tekrar izlediğimde baya hoşuma gitmeye başladı. Kadının her şeyi komik ya. :D

Etkinliği ve konuşmaları öyle de karaktersiz kaltağın teki; şimdilik tabi ilerleyen bölümlerde ne olur bilemem:)

Geri
Üst Alt