The oz 'a başladım 2.sezondayım ömrümde bu kadar kötü dizi görmedim sırf klasik diye dayanıyom sanırım hbo nun ilk dizilerinden olduğu için abartılıyo bu kadar

From dizisi Lost, Stranger things, walking dead karisimi olmus. Lost'un gerilim versiyonu.

IMDB puanına göre dünyanın en iyi dizileri:

📌1 Breaking Bad
📌2 Band of Brothers
📌3 Chernobyl
📌4 The Wire
📌5 Avatar: The Last Airbender
📌6 Game of Thrones
📌7 The Sopranos
📌8 Attack on Titan
📌9 Rick and Morty
📌10 The Twilight Zone
📌11 Sherlock
📌12 Bleach: Thousand-Year Blood War
📌13 Fullmetal Alchemist: Brotherhood
📌14 Better Call Saul
📌15 The Office
📌16 Arcane
📌17 Firefly
📌18 Hunter x Hunter
📌19 Batman: Animated Series
📌20 Only Fools and Horses
📌21 Friends
📌22 Prison Break
📌23 How ı meet your mother
📌24 Doctor Who
📌25 True Detective

hentaileri aradan çıkarsak
top yimbeş nasıl olur acaba. bi de tek sezonlukları da ayırsek

From dizisi Lost, Stranger things, walking dead karisimi olmus. Lost'un gerilim versiyonu.
4 - 5 bolumde bitecek diziyi mecburen uzatiyorlar. Inanilmaz baydi. Oyle bir ortamda hic olmayan bir sey oluyor ama komusu bile gecmiyor. Oranin psikolojisini hic yansitamamislar. Herkes basina buyruk, baska alemde.
En fazla 5 puan alir. Izleyecek olan olursa tavsiyem ileri sarmalari.

how to get away with murder

yeni başladım henüz 2.bölümdeyim iyi gidiyor

Küçükken Seinfeld'i görüp izlemezdim. Neler kaçırdığımı yeni anlıyorum.

Prison Break tadında hararetle dizi arıyorum.Lutfen yanitlarinizi bekliyorum.hicbir diziden zevk alamıyorum.Ayni tadı arıyorum.

2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil.

MU AZ ZAAM bir iş olmuş. 2 sezon su gibi akıp gitti.. Bu tarz gizem gerilim dizisi yollayın lütfen acilen :(

Geri
Üst Alt