Fringe veya Lost izlemediyse onları izle daha da eski dizi istiyorsan X-Files izle son dönemde çıkan Silo'da baya iyiydi ama şu an sadece 1 sezonu var.
fringe i izledım , bence tartısmasız gelmiş gemiş en iyi bilim kurgu dizisi.

Lost hiç izlemedim ama cook popüler olunce ıster ıstemez zamanında çok spoiler yedik. Her yerde lost cıgırtkanlıkları vardı. Sence izleyeyım mi sıfırdan ?

fringe i izledım , bence tartısmasız gelmiş gemiş en iyi bilim kurgu dizisi.

Lost hiç izlemedim ama cook popüler olunce ıster ıstemez zamanında çok spoiler yedik. Her yerde lost cıgırtkanlıkları vardı. Sence izleyeyım mi sıfırdan ?
Spoiler yesende çok önceden yediğin için çoğunu unutmuşsundur bu tarz dizileri seviyorsan direk izle çok fazla olay oluyor.

Fringe deyince akla gelen ilk kişi

fotojet.jpg_1659579194.jpg

5 defa başladım.dunyanin en gerçekçi hapishane dizisi onu biliyorum ama bir türlü isinamadim mmalesef.
İlk 10 bölüm her zaman bende zorlanıyorum ama bir noktadan sonra su gibi akıp gitmeye başlıyor bu tarz gerilim dozu yüksek bir dizi istiyorsan Ozark seyredebilirsin.

Son dönem dizilerinden fena olmayan From ve Silo var eskilerden Lost, Fringe, X Files, The Sopranos, The Wire, Fargo, Six Feet Under, Sons of Anarchy, Dexter olabilir.

Peri masali midir perimasal midir nedir ilk 1 - 2 bolum iyiydi sonra dusse de izlenir

Geri
Üst Alt