Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.792
- 2.592
- 1.938
Ozaman sadece Prison Break kaldı seni hop oturup hop kaldıracak .en iyisini sona sakladım.daha iyisi yok henüz.Bende arıyorum ama bulamadım.İzledim kanka![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman sadece Prison Break kaldı seni hop oturup hop kaldıracak .en iyisini sona sakladım.daha iyisi yok henüz.Bende arıyorum ama bulamadım.İzledim kanka![]()
From'u övüyoruz 1 saattır kanka , kesin izle maça kadar 1 sezonu bıtırırsın + yeni devam edıyor.İyi dizi varmı Yeni olmak kaydıyla ?-
From'u övüyoruz 1 saattır kanka , kesin izle maça kadar 1 sezonu bıtırırsın + yeni devam edıyor.
Fringe veya Lost izlemediyse onları izle daha da eski dizi istiyorsan X-Files izle son dönemde çıkan Silo'da baya iyiydi ama şu an sadece 1 sezonu var.MU AZ ZAAM bir iş olmuş. 2 sezon su gibi akıp gitti.. Bu tarz gizem gerilim dizisi yollayın lütfen acilen![]()
fringe i izledım , bence tartısmasız gelmiş gemiş en iyi bilim kurgu dizisi.Fringe veya Lost izlemediyse onları izle daha da eski dizi istiyorsan X-Files izle son dönemde çıkan Silo'da baya iyiydi ama şu an sadece 1 sezonu var.
Spoiler yesende çok önceden yediğin için çoğunu unutmuşsundur bu tarz dizileri seviyorsan direk izle çok fazla olay oluyor.fringe i izledım , bence tartısmasız gelmiş gemiş en iyi bilim kurgu dizisi.
Lost hiç izlemedim ama cook popüler olunce ıster ıstemez zamanında çok spoiler yedik. Her yerde lost cıgırtkanlıkları vardı. Sence izleyeyım mi sıfırdan ?
Ekli dosyayı görüntüle 216360
boyd crowder olmadan eski tat yok ama ''hat'' için izlenir
justified spin off dizisi city primeval
Hapisane dizilerini seviyorsan eski dizi The Oz var o da fena değil hapisane içindeki gruplaşma ve çıkar çatışmalarını anlatıyor daha gerçekçi bir dizidir.Bir tanede dizi bana tavsiyede bulunsanizPrison break sonrası.
5 defa başladım.dunyanin en gerçekçi hapishane dizisi onu biliyorum ama bir türlü isinamadim mmalesef.The Oz
Dizinin ortami filan iyi ama sanki hep ayni sahneleri izliyorsunBakacam ahbert saol
İlk 10 bölüm her zaman bende zorlanıyorum ama bir noktadan sonra su gibi akıp gitmeye başlıyor bu tarz gerilim dozu yüksek bir dizi istiyorsan Ozark seyredebilirsin.5 defa başladım.dunyanin en gerçekçi hapishane dizisi onu biliyorum ama bir türlü isinamadim mmalesef.