Söylemekten beklemekten yoruldum biliyorum ama Prson Break tadında dizi tavsiyesi rica ediyorum lütfen, şu maçsız günlerde ilaç kıvamında olabilecek,benim bilmediğim dizi arayışım yıllardan beri sürüyor halaa..Belki kıyıda köşede,platformlarda bu şekilde çok hoşunuza giden bir dizi mevcutmu?

Arka sokaklar izliyorum Rıza babaya noldu merak ediyorum

Samsung kullanıcılarına sayılı veriyorlarmış belki sizde gelmiştir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230915_172015_Gmail.webp
    Screenshot_20230915_172015_Gmail.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 24
Lostu izledim , zamanında abartıldıgı kadar muazzam olmadıgı kanısındayım. Belki de o zamana gore degerlendırmek lazım.

Kopenhag macına kadar oturup saatlerce sıkılmadan ızleyebıecegım dizi yollayın gencolar.

Maça kadar götürür mü hocam?
3 bölüm atılır
Biraz Lost havası var ama vasat kalıyor klişeler çok aslında hikayenin çok potansiyeli var. Bence daha iyi kurgulanabilirmiş. Yine de final bölümünde bir ters köşe yapmıyor değil son sahneden ikinci sezona yönelik güzel tartışma ortamı oluşturmuş görünüyor. Bu tarzlarda tek endişem araya atılan sahneler ve imajların altında kurgu olmadan sırf insanlar tartışsın ve diziye merak uyandırsın diye yapılıyor oluşu bunu Lost’a görmüştük

3 bölüm atılır
Biraz Lost havası var ama vasat kalıyor klişeler çok aslında hikayenin çok potansiyeli var. Bence daha iyi kurgulanabilirmiş. Yine de final bölümünde bir ters köşe yapmıyor değil son sahneden ikinci sezona yönelik güzel tartışma ortamı oluşturmuş görünüyor. Bu tarzlarda tek endişem araya atılan sahneler ve imajların altında kurgu olmadan sırf insanlar tartışsın ve diziye merak uyandırsın diye yapılıyor oluşu bunu Lost’a görmüştük
Sürükleyici dedıgıne gore Başlıyayım hocam tesekkur ederım.

mentalistteki karıya aşık oldum. gece rüyama girdi. rüya da çok uzundu bildiğin 2 3 saat sürdü. uyumadan klimayı kapatmıştım pencereyi açtım serin diye. klimayı kapatan kafama edeyim. sıcaktan uyandım ne güzel takılıyordum rüyamda hatunla

Continental : 5/10
Zaman Carki : 4.5/10
Sıgınak : 2/10
Sis : 1/10
The power : 1/10
The Rig : 1/10
Last Light : 1/10
Grifon : 0.5*/10

Not 1 : 16 yaş altı icin gecerlidir
Nor 2 : Bazi diziler 15 dakika icin degerlendirildi, bazilari da tek bölümden
Not 3 : Puanı emeğe saygidan verilmistir.

Continental : 5/10
Zaman Carki : 4.5/10
Sıgınak : 2/10
Sis : 1/10
The power : 1/10
The Rig : 1/10
Last Light : 1/10
Grifon : 0.5*/10

Not 1 : 16 yaş altı icin gecerlidir
Nor 2 : Bazi diziler 15 dakika icin degerlendirildi, bazilari da tek bölümden
Not 3 : Puanı emeğe saygidan verilmistir.
Türkçesi izlenebilecek dizi yok:) Senin en beğendiğin dizi hangisi?Benim Prison Break.Henüz daha iyisi gelmedi.

One piece çok eğlenceli idi bir solukta bitirdim. Animeler pek sarmıyor ama dizisi iyi olmuş

Hatay yeniliyor dağıldı. Ben de dağıldım. Dizi konuşalım. Dizi önereyim;

1) Succesion

2) Mare of Easttown (Stephen King bile izleyip tam not vermiştir)

3) After Life

4) Kulüp

5) The Haindmaid's Tale (Anksiyeteniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum)

Geri
Üst Alt