White lotusa başlıyorum. Kadrosunda guzel hanımlar var.

Geriye düştüğümüz veya şikecilerin öne geçtiği maçlarda artık burada buluşuyoruz maç bitmeden.

Ben biraz daha eski dizileri daha çok seviyorum X-Files, Fringe, The Sopranos, The Oz, The Wire, Six Feet Under, Lost, Sons of Anarchy, Dexter vs şu sıralarda "House" dizisine bakıyorum normalde hiç bakmasam doktorluk üzerine 8 sezon her sezon neredeyse 23 bölümden oluşan bir dizi mi olur derdim ama hakikaten dizi kendini izletiyor tabi aslan payı Hugh Laurie'nın inanılmaz bir oyunculuğu var daha fazla sezon olsa bile izlenirmiş.

Son düzenleme:
Mentalist ilk sezon 7/10
ana hikayeyi çok arka plana atıyorlar kardeşim yeter tamam cinayetleri çözüyorsunuz da koskaca sezonda ana hikaye bir arpa boyu ilerlemedi yaw

Mentalist ilk sezon 7/10
ana hikayeyi çok arka plana atıyorlar kardeşim yeter tamam cinayetleri çözüyorsunuz da koskaca sezonda ana hikaye bir arpa boyu ilerlemedi yaw

Reis kötü haber vermek istemezdim ama uzunca süre de ilerlemeyecek. Ana hikaye tam hayal kırıklığıydı benim için.

Van Pelt-Rigsby bekliyorsan kim beklemedi ki...

Dizi güzel, RJ çok takılma derim.
mentalistteki karıya aşık oldum. gece rüyama girdi. rüya da çok uzundu bildiğin 2 3 saat sürdü. uyumadan klimayı kapatmıştım pencereyi açtım serin diye. klimayı kapatan kafama edeyim. sıcaktan uyandım ne güzel takılıyordum rüyamda hatunla

yerini dolduramadık tekrardan başlayalım :( izleyecek yer yok ama bir şekilde halledecez

Son zamanların en dizisi Succesion.

4. Sezon 3. Bölüm "Connor's Wedding" muazzam bir bölümdü. Mutlaka seyredin.

Geri
Üst Alt