Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Succesion'i vakti evvel önerdim beğenmedin. Bu yüzden sana bu iyi gider diye düşündüm. Komedi istersen Belalı Baldız da fena değil. Asmalı Konak'ı kesin izlemişsindir diye onu önermedim.
Succesion'i vakti evvel önerdim beğenmedin. Bu yüzden sana bu iyi gider diye düşündüm. Komedi istersen Belalı Baldız da fena değil. Asmalı Konak'ı kesin izlemişsindir diye onu önermedim.
Tamam neyse ki yufka yürekliyim hemen affederim.mahmut
düzgün bişiler yaz
Mutlu sonla bitmedigi icin ben begendim.Geçen bende bitirdim ama finali berbat yapmışlar.
Yardimcilari "normal" sayılır. Cocuklarin hepsi manyak. Kuzen Greg favori karakterimdi.Succession ilk 2 bölüm izledim fena hayalkırıklığı. Böyle gidiyor olamaz değil mi bu dizi?
Diziye normal bir insan evladı giriyor mu yoksa herkes böyle manyak mı?
Ben dördüncü sezon üçüncü bölümü izledim dün. Ekrana baka kaldım. Muazzam bir dizi. Bitirmek istemiyorum.Succession ilk 2 bölüm izledim fena hayalkırıklığı. Böyle gidiyor olamaz değil mi bu dizi?
Diziye normal bir insan evladı giriyor mu yoksa herkes böyle manyak mı?
İlk bölüm itibariyle interesting.![]()
wery ii
brus greenwoodlu bir poe hikayesinin kötü olması beklenemezdi zati
Final bölümünü beğendim ama bölüm süreleri çok uzun çok fazla gereksiz diyaloglar var bu tempoda olacaksa bölüm başı 1 saat yerine 45 dakika olmalıymış.İlk bölüm itibariyle interesting.