Tudors başlamayı düşünüyorum kral henry 8 çok değişik adammış karılara düşkünlüğü evlilikleri acayip bir adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudors başlamayı düşünüyorum kral henry 8 çok değişik adammış karılara düşkünlüğü evlilikleri acayip bir adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 kere bitirdim harika bir dizi.

Özellikle 2. sezon final bölümlerini başka bir dizide göremezsin. Acayip etkilemişti ilk izlediğimde.

The Man in the High Castle

Birkaç ay oldu izleyeli bir şeyler yazayım. İlk sezon bir şekilde dizi kendini merak ettiriyor, ne olacak nereye gidecek bu iş diye izlettiriyor kendini. İkinci sezon şöyle böyle. Sonrası yoruyor. Ama dizinin en büyük sorunu başrol karakterinin aşırı silik olması. Kız (Alexa Davalos) o kadar gereksiz bir karakter ki (erkek arkadaşı da aynı) hiçbir şekilde diziyi alıp götüremiyor. Oyunculuk namına hiçbir şey koyamıyorlar.

Diziyi alıp götürebilecek bir tane adam var Rufus Sewell. Ben tanımıyordum adamı ama şu an favori aktörlerimden. Herif mükemmel ötesi oynuyor. Bir rol bir adama bu kadar mı yakışır. Bir iki dizide daha gördüm adam gerçekten çok iyi oyuncu. Ama o bile kurtarmıyor. Konsept güzel ama senaryo zayıf, Fringe gibi bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama hiç olmamış. Daha kötüsü dizinin ilerleyişi bir tuhaf. Sürükleyiciliği engelleyen çok fazla saçmalık var. Beni içine çekmedi şahsen.

Fragmanı ümit verdi. Hadi bakalım umarım iyi bir olur. Bu platformların saçma sapan yatırımlar yerine iyi yatırımlar yapmaya başlarlar. Tek sıkıntı renk tonajı olmuş yine sarıyı basmışlar ama kolay düzelecek bir şey.

İzleyecek dizi bulamayanlar için Banshee'yi tavsiye ederim akıcı bir dizi kendini izlettiriyor son sezon olan 4. sezona geçtim şu ana kadar 1-2'nci sezon gayet iyiydi 3. sezon biraz tempo düştü.

IMDb 2023 yılının en iyi dizilerini açıkladı.

1) The Last Of Us
2) Ahsoka
3) Succesion
4) Black Mirror
5) The Mandalorian
6) One Piece
7) The Fall of the House of Usher
8) Ted Lasso
9) The Bear
10) Gen V

İzleyecek dizi bulamayanlar için Banshee'yi tavsiye ederim akıcı bir dizi kendini izlettiriyor son sezon olan 4. sezona geçtim şu ana kadar 1-2'nci sezon gayet iyiydi 3. sezon biraz tempo düştü.
4. sezonla beraber diziyi tamamen bitirdim gayet sürükleyiciydi. Suits dizisine başladım onunda konusu fena ilerlemiyor.

Last of us ın 2 sezonun 2025 de gelmesı gec yav tüm iyi şeylerde 2024 ü transit geçip 2025 de geliyor bizde geçelim madelim 24 ü direkt 25 e gidelim:asd:

Birde tüm güzel seylerin 24 ü transit gecmesi nedir yav yıl yokmu oldu lan bizde direkt gidelim 25 e o zaman niye hersey 25 de yani :asd:
Eski dizileri açıkçası bu yüzden daha çok seviyorum başlarda izlerken zorlanıyordum alıştıktan sonra büyük keyif veriyor daha fazla bölüm var sahne olarak basit olsalar bile konu olarak günümüzdeki dizileri sollayıp geçerler.

Gelmiş geçmiş en iyi TV Series :

1 - Kaygısızlar (1994)
2 - Tatlı Kaçıklar (1996)
3 - Ana (1991)
4 - Çarli (1998)

Slow Horses izleyen var mı yorum alalım

Brooklyn 99 dizisinin ana karakterlerinden biri olan Cpt. Ray Holt (Andre Braugher - 61) vefat etmiş.

Geri
Üst Alt