Umut dizi başlığına ugramiyorsun artık , dizi kalmadı
Şu an Suits izliyorum 7'nci sezona geçtim biraz uzun olduğu için zaman alıyor bir arka sayfada konusu var ilginizi çeken bir diziyse başlamanızı öneririm en kötü ilk pilot bölümüne bakmanızı tavsiye ederim orada karar verirsiniz ama keyifli bir dizi. :asd:

SILO fena değil ama çok fazla etnik karakter var o yüzden biraz traş

Silo bitirdim. Galiba asil olaylar 2. sezonda filan olur. Action neredeyse hic yok. Sonu belli bir gizem var.

Şu an Suits izliyorum 7'nci sezona geçtim biraz uzun olduğu için zaman alıyor bir arka sayfada konusu var ilginizi çeken bir diziyse başlamanızı öneririm en kötü ilk pilot bölümüne bakmanızı tavsiye ederim orada karar verirsiniz ama keyifli bir dizi. :asd:
İlk 6 sezon muhteşem öteseydi fakat 7. sezonu konu olarak biraz tutuk buldum geriye 2 sezon kaldı onları izledikten sonra bilgilendiririm.

Dizide başrol kadın oyuncusu Rachel'ın gerçekte İngiltere'de ki Prens Harry'nin tartışmalı eşi olduğunu yeni fark ettim. :asd:

DRkY6bsWsAA6m3k.jpg

Beyler bana SE7EN , True Dedective ilk sezon gibi bir film yada dizi önerebilir misiniz ? Dennis Villeneuve den Prisoners gibi de olabilir.

Beyler bana SE7EN , True Dedective ilk sezon gibi bir film yada dizi önerebilir misiniz ? Dennis Villeneuve den Prisoners gibi de olabilir.
Seri katil ve suç dizilerini seviyorsan Mindhunter, Dahmer, Black Bird, Fargo izleyebilirsin bunların dışında biraz farklı konusu olsa da "You" dizisini öneririm.

Tam Seven'ın kasvetli atmosferini içeren Killing'i önereyim ben de. Çok baba dizidir.

Fall da bu arada çok güzel bir seri katil dizisi herkese tavsiye ederim.

Mentalist bildiğin tadımlık, hafif eğlencelik bir dizi. Dizinin bir ağırlığı yok, cinayet dizisi izliyor gibi hissettirmiyor yani. Criminal Minds gibi laylaylom çekmiş adamlar.

Killing, Fall, Mindhunter bunlar ciddiyet arayanlar, kasvet arayanlar için bire bir.

Geri
Üst Alt