neredeyiz

t4ZQiQZpRDy3g8s4u4zm1mD3Lex.jpg
bitirdim 5.5/10

friends'e dair hiçbir şeye yer verilmemiş puh size

SK'in anlasilmaz hikayelerinden dolayi onyargiyla yaklasmistim ama HBO kalitesi ve iyi oyunculuk diziyi izlenebilir kıldı.

7/10

Ekli dosyalar

• 1000011510.webp
    1000011510.webp
    179,2 KB · Görüntüleme: 17
MV5BNDA3M2FjODgtZWJjNS00ZjQxLTlmZDUtYmVjZjhjYzJjNTUyXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

eğlenceli olmuş.

oneri icin tesekkurler sevgili vasfi. bunu bende merak ediyordum. hatta listeye de almistim - fakat mevcut izledigim bir iki dizi var diye beklemeye almistim, zamanla bakarim babinda .

< - listeye almamin yegane nedeni de ; ozellikle ^timucin esen'in dizi de yer aliyor olusu . ->
nazarimda, jeneresinde - ilker aksum'la beraber cok begendigim 4/4luk bir oyuncudur .
< - yeri gelmisken, kendisinin basrolde oldugu ^labirent^ filmini ozellikle tavsiye ederim.

saygi ve selamlar .

Var bunlar'ın devamı gibi 4 bolum yayınlandı
sardı

vasfi'cim , onceki yorumumda vakit ve diger izleme listemin yogunlugu dolayli, henuz bu diziye bir sans verememistim, hatirlarsan .
timucin esen dolayli en azindan ilk bolume bi sekilde sans vermeyi dusunuyordum . cl macini beklerken ,nihayet bugun ilk bolume bakabildim....

tek diyecegim ; eli ayagi duzgun bir ise benziyor . timucin ilk bolum dokturmus . ozellikle ogluyla olan sahneleri izlerken net gecti . baba ogul iletisimi ,anlatim dili ,gecisler izlemesi guzel sekanslardi . ozellikle erkek cocuk oyuncu nun performansi dikkatlerden kacmamistir tahminim. buyuklerine tas cikartircasina performansla sahnelerinin ustesinden layikiyla geldi .

timucin'in sahneler ilerledikce olan duygu gecisleri ve degisimi muazzamdi .

<-kendisinin oynadigi karakterle -kardesi ile olan sahneleri de- hem kendisi ,
hem caglar tarafindan tatli sert atismali_mizahsal tarafiyla yansitilmasi , <- bu durum , agir isleyen bir dizi icin bence iyi dusunulmus bir yol .

dizi , hikayesi dolayli ^agir ilerleyen^ bir ton da yaziliyor olmasi yuzunden
^gunumuz digital dinamik dizileri ile kiyas yapanlari hakli olarak kendine pek cekmeyebilir . begeni vb goreceli .

kanimca sahne ve gecislerin bir tik hizlanmasi ile kitlesini olusturur gibi .

<- devam eder miyim , bilmiyorum. etsem de etmesem de , nacizane temennim
timucin esen icin dizinin tutmasini isterim. zorlu reyting yolunda basarilar dilerim .

iyi seyirler.

saygi ve selamlar .

Yine yeniden Game of Thrones
Dayanamadım baştan izliyorum

From dizisini izleyen varsa ve 3. sezona başlamadıysanız direk 8. bölümden başlayın. Emin olun bir şey kaybetmezsiniz

londra merkezde önermişler bi bakalım

disclaimerseriesheader.jpg.webp

Geri
Üst Alt