Herkese her sene yaptığım gibi tavsiye ediyorum : Battlestar Galactica

sezon 0 : film
sezon 1-4
(arada sezon 3.5 denecek yan hikaye var Razor diye)

artık "eski" diye kaldı ama içerik olarak dokunmadığı nokta yok ve çok güzel bitiyor. yakında baştan izleyeceğim.

müzikleride Bear McGready olduğu için orda da baya başarılı.

ayrıca :
Netflix : Hip-Hop Revolution güzel bir seri farklı konseptte belgesel
Netflix : Abstract - tasarım süreci geçiren her işin iyilerinden her bölümde farklı dallarda iyi bir belgesel
Netflix : The Bomb and Cold War : WW2 sonrası soğuk savaştan günümüze bağlanan sürecle ilgili belgesel

he bu arada Arcane yeni sezonu geldi geçen hafta meraklılarına - 3 bölüm çıkıyor her haftasonu

(League of Legends - hiç sevmem- oyunun karakterleri üzerinden güzel bir animasyon dizisi)

Yellowstone 5. sezon devam bölümleri geldi 2 yılın ardından. Final sezonu olacak artık. Zaten zorlama şekilde ilerlemeye başlamıştı.

Kapanışı dizinin kalitesine gölge düşürmeden güzel bir vedayla yaparız umarım, üstünkörü olmadan.

Bu dizi en iyi diziler arasına girer diye bekledim ama patlama yapamadı demek ki reklamını iyi yapamadılar. kime önersem, bir tane kötü diyene de denk gelmedim. türünün en iyilerinden.
Konusu çok sağlam ara ara beyin yakıyor anlamayı güçleştiriyor ama insanı çekiyor içine

Konusu çok sağlam ara ara beyin yakıyor anlamayı güçleştiriyor ama insanı çekiyor içine
Çok ters köşe var. Biraz insanı yorar ama aksiyonu, macerası boldur. Bir de hep farklı yerlerde ve farklı zaman dilimlerinde geçtiği için daha da güzel oluyor.

Geri
Üst Alt