- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu evet aynen@Sami Karakoç lan yoksa bunu mu diyodun
ParayıYapımcılar kurtlar vadisini cekmek için daha neyi bekliyor
Ulan finalde yakınım ölmüş gibi ağladım, acıyı direkt seyirciye geçirmişler![]()
Ben normalde dram icerikli dizi film sevmem uzak dururum. Selcuk aydemir ve ahmet kural icin izledim
Bu dram falan degil, cigerimizi söktü yaw. Finalde en gamsız adamın bile gözü dolmustur herhal.
Önerecem bisey yok suan, güzel film ve ya dizi izlemek istiyom bi bakayim ne önerilmis@Hakan Kuzu hangi diziyi önerecen
Ahmet kural dışlanmış durumda, ödül işi imkansız. Babasıyla evdeki sahnesinde zaten resmen kendisini anlattıgassal adamın ağzına ediyor
bunun için izledim aslında
hakkını verdi
hem dizinin hem ahmet kuralın ödül alması lazım
Losttaki zenco oynuyor bunda da."From" dizisinin önceden 2 sezonunu izlemiştim 3. sezonuda izliyorum hatta 4. sezon onayını almış dizinin içeriğinde gizem, korku ve gerilim var böyle Lost tarzı dizileri seven varsa baksın temposu çok hızlı değil ama garip bir ortamı var.
Person of interestBana dizi önerin. Polisiye/aksiyon/suç vs o tarzlarda
Aynen, Harold Perrineau Jr. oynuyor gizemli olan dizileri seviyor oyunculuğuda müthiş.Losttaki zenco oynuyor bunda da.
kral bi dizi
The Wire güzeldir.Bana dizi önerin. Polisiye/aksiyon/suç vs o tarzlarda
kızı çok iyi
Sapıkça yawkızı çok iyi