Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.232
- 8.835
- 2.518
Adolescence nasıl dizi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kivanc'in yeni dizisine baslasam mi diye dusunuyorum . . .
(henuz fragmanlar donuyor,dizi yakinda baslayacak) .
-izlersem de ^youtube dan bolumu kisaltarak izlerim gibi .
ismi ; esref ruya .
su son onizleme - bilmem katilir misiniz :
^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .
@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Hüsnü Ayabakan , @Tuncay Van , @Kemal Özbaş , @Halil Vurucu
saygi ve selamlar .
kivanc'in yeni dizisine baslasam mi diye dusunuyorum . . .
(henuz fragmanlar donuyor,dizi yakinda baslayacak) .
-izlersem de ^youtube dan bolumu kisaltarak izlerim gibi .
ismi ; esref ruya .
su son onizleme - bilmem katilir misiniz :
^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .
@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Hüsnü Ayabakan , @Tuncay Van , @Kemal Özbaş , @Halil Vurucu
saygi ve selamlar .
cimbomlu çağatay değil mi üstad
sayet basligi acilirsa - diziye / haftalik bolumlere dair zamanla yorum eklemek isterim .^Kıvanç'i severim. Büyük ihtimal izlerim
sevgili tuncay , bu yoruma nacizane sasirdigimi belirtmek isterim .-Mutlu son olmayan diziyi severim-, umarim gercekten bu ön izleme dizinin sonuydu. Sonra cikip farkli bir son yazmasinlar. Kesinlikle izlerim

Bizim Türk dizileri genellikle mutlu sonla biter; ya bir düğün sahnesiyle ya da büyük bir aile yemeğiyle final yapar. Ancak artık farklı bir son görmek istiyorum. Trajik ve mutsuz finaller, izleyici üzerinde daha derin bir etki bırakıyor çünkü acı dolu hikâyeler insanın aklına kazınıyor.sevgili tuncay , bu yoruma nacizane sasirdigimi belirtmek isterim .
~ ben aksine , ^istisnalar disinda ^mutlu sonlari seviyorum .
ezel'in sonu, sopranos sonu bu baglamda muallak da biraktigindan -kekremsi bir tat dir tarafim da .
elbette goreceli bir durum .
saygi ve selamlar.
ps; dizi bu aksam basliyormus eklemeyi unuttum. basligi acilirsa hep beraber yorumlariz . @Vasfi Vural
genele vurursak bencede dedigin gibi bitiyor. ^verdigim ^ornekler gibi istisnalar haric .Bizim Türk dizileri genellikle mutlu sonla biter; ya bir düğün sahnesiyle ya da büyük bir aile yemeğiyle final yapar. Ancak artık farklı bir son görmek istiyorum. Trajik ve mutsuz finaller, izleyici üzerinde daha derin bir etki bırakıyor çünkü acı dolu hikâyeler insanın aklına kazınıyor.
. verdigim iki adet yerli ve yabanci kult dizi ornegi disinda, bir iki ornek daha aklima geldi ; deli yurek , poyraz karayel . deli yurek'in sonu ilginc bitmisti . poyraz'i izlemedim.sevgili akin ,Bu dizi tutar hem enteresan bir aşk hikayesi var hemde mafya tarafı var.Oyuncularda iyi
Şimdi başladımAdolescence nasıl dizi?
Öyleymiş okuduğum kadarıyla. Daha izlemedim baya hypelandiŞimdi başladım
Tek kamera mı çekmişler bunu![]()

Maalesef iptal ettilerEkli dosyayı görüntüle 282647
gelecekteki ateist - dinci savaşı, yeni bir gezegende koloni kurma, androidler tarafından yetiştirilen cocuklar gibi mevzuları harmanlayarak cok katmanlı güzel bir hikaye çıkarmaya müsait zemini hazırlamışken, ilk 4-5 bölümden sonra mistizm batagına saplanıp heba olan bir bilim kurgu dizisi. önce marcus'un kafayı yemesiyle ateist - dinci çatışmasını kaybediyoruz. anne'nin aşık olmasıyla android - insan çatışması da elden gidiyor. sonrası zaten perili ev hikayesine donuyor. dune, prometheus, vs. tarzı filmleri seven varsa şans verebilir, beni sarmadı.