Landman

Cok iyi (y)(y)(y)

Kadro zaten iyiydi bi de son bölümde gelecege dönük Andy Garcia eklendi.

MV5BYThkYTQzOWUtOGEzMy00NzQxLTgyNmQtMTg2YWQyYjMyNGI1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.

4. bölümü de az önce izledim. Dizi yavaş yavaş rayına oturuyor, her bölüm daha da olgunlaşıyor. Tavsiye ederim

@Aras Şimşek ekleedigin dizi de bir ^ismi dolayisiyla eskiye gittim,, 2015e < ->

bu ^tom 'un - yer aldigi her is ayri bir seyir zevki olsa da - , legend filmindeki - karizma hali- bir baska idi .

ki, bu dedigim filmde ayni anda iki rolde oynuyor . bu denklem , kagit uzerinde cok zor gorunse de , pratik uygulma da ustesinden gelinmis olmasi dolayisiyla - film benden 10/7 almisti ilk izledigim donem .
filmi izlemissindir tahminim , yine de degineyim istedim.

diger yandan , dizi olarak kendisinin yer aldigi ^taboo farkli ozgun bir is di .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek ekleedigin dizi de bir ^ismi dolayisiyla eskiye gittim,, 2015e < ->

bu ^tom 'un - yer aldigi her is ayri bir seyir zevki olsa da - , legend filmindeki - karizma hali- bir baska idi .

ki, bu dedigim filmde ayni anda iki rolde oynuyor . bu denklem , kagit uzerinde cok zor gorunse de , pratik uygulma da ustesinden gelinmis olmasi dolayisiyla - film benden 10/7 almisti ilk izledigim donem .
filmi izlemissindir tahminim , yine de degineyim istedim.

diger yandan , dizi olarak kendisinin yer aldigi ^taboo farkli ozgun bir is di .

saygi ve selamlar .
Tom Hardy seviyorsan ve The Raid filmi de hoşuna gittiyse yarın Gareth Evans yönetmenliğinde şöyle bir film çıkıyor abi;

Tom Hardy seviyorsan ve The Raid filmi de hoşuna gittiyse yarın Gareth Evans yönetmenliğinde şöyle bir film çıkıyor abi;

arascim - haber verdigin iyi oldu . bunu kesin izlerim.

filmde ,tom disinda cok begendigim forest whitaker de yer aliyormus .

the raid'i bi turlu izleme durumum olmadi, izleme listeme almamis olmam bu duruma yol acmis olabilir.
diger yandan , benzerlerini izledim (film basliginda bi ara deginmistim) .

gareth'in ilginctir, bir korku filmi segmenti'ni izlemistim. v.h.s filminde birr segment'e imza atmisti . meshur seridir v.h.s .

ps. dizi olarak su siralar son cikan digital de ; el turco dizisine vakit ayirdim.
tv de ise - esref ruya ( ezel dizisinden uzun sure sonra en keyif aldigim is oluyor hali hazir da ) .

@Vasfi Vural

saygi ve selamlar .

4. bölümü de az önce izledim. Dizi yavaş yavaş rayına oturuyor, her bölüm daha da olgunlaşıyor. Tavsiye ederim
5. bölümü izliyorum da tren raydan çıkıyor galiba arkadaşlar :asd: Kaliteli bir dizi olma yoluna girmişken lastiği patlattı bu bölümle

bu filmi izledim bence konu çok dağınık ve abartılı vahşet vardı.Biraz chris hemsworth un Extractiona benziyor hatta Extraction çakması gibi birşey olmuş ki Extraction 1 bence çok iyi bir filmdi

bu filmi izledim bence konu çok dağınık ve abartılı vahşet vardı.Biraz chris hemsworth un Extractiona benziyor hatta Extraction çakması gibi birşey olmuş ki Extraction 1 bence çok iyi bir filmdi
Bu filmin yönetmeni efsane aksiyon serisi The Raid'in yönetmeni, saf aksiyonu farklı çekimlerle sunan birisi ama dediğin gibi bu film maalesef Raid serisi yanında fazla yapay kalıyor. Bu arada, Extraction serisinin ilk filmi bence de çok çok iyi bir film. Tüm o sahneler, çekim açıları çok doğal hissettiriyordu. HAVOC patlamış mısırını al aksın gitsin, boş vakit geçsin kafasından öteye geçememiş bence.

Bu filmin yönetmeni efsane aksiyon serisi The Raid'in yönetmeni, saf aksiyonu farklı çekimlerle sunan birisi ama dediğin gibi bu film maalesef Raid serisi yanında fazla yapay kalıyor. Bu arada, Extraction serisinin ilk filmi bence de çok çok iyi bir film. Tüm o sahneler, çekim açıları çok doğal hissettiriyordu. HAVOC patlamış mısırını al aksın gitsin, boş vakit geçsin kafasından öteye geçememiş bence.
oncelikle , - genel olarak - sevgili akin'in dedigi bir noktaya bold katildigimi belirtmek isterim ; filmin daginik bir islenisi vardi .

diger yandan, salt mota mot aksiyonun peak yaptigi sekanslar takribi filmin ortalarinda baslayan ve uzun suren - > gece kulubu icerisi ve akabindeki cadde de gecen - satirli , silahli vs nin asiri cokca kullanildigi sahneler butunu - filmin isminin bir yansimasi gibiydi . . .

extraction serisini bende izledim. hatta ilkini bu baslikta degindigim de oldu . aksiyon olarak duzgun br islenisi vardi.
diger yandan intense aksiyon ve martial art'in beraber islendigi raid serisine benzer bir is ; endonezya siinemasindan ;
The Night Comes for Us (2018) ⭐ 6.9 | Action, Crime, Thriller .
^raid severler bir sans verebilir.

usteki filmler ve tur den bagimsiz, yine yeniden -the guest- filmini bu mesaja ozel yazayim istedim. :hat: art house, gizem,aksiyon, guzel muziklerle bezeli bir film. karizmatik br tarzi olan aktor -dan stevens- , filmde , yer aldigi her sahnesinde cool tarziyla dokturmustu. ozellikle ev partisi giris sekansi ikoniktir . drive(2011) filmini seven bunu da sever gibi . . .

saygi ve selamlar .

5. bölümü izliyorum da tren raydan çıkıyor galiba arkadaşlar :asd: Kaliteli bir dizi olma yoluna girmişken lastiği patlattı bu bölümle
Yeni bölüm çıktı. Senaryo virajı alamamış gibi görünüyor. 6. bölümle birlikte giderek daha da basitleşip sıradanlaşıyor.

Listemdeydi oyuncu kadrosundan dolayı, merak ediyordum.

Biraz daha bekleyeyim o halde soğudum şuan.
Çok ortada ilerliyordu, hikayeye derinlik katılıp farklı bir dizi mi olacak yoksa altı doldurulmamış bir şekilde devam mı edecek diye bekliyordum ilk birkaç bölüm ama 4. bölüm tam bir kırılma oldu ve hikaye sık sık gördüğümüz o klasik muhabbetlerle altı boş bir şekilde ilerlemeye başladı. Hala umudum var ama beklentimin altında ilerliyor şu an.

Yeni bölüm çıktı. Senaryo virajı alamamış gibi görünüyor. 6. bölümle birlikte giderek daha da basitleşip sıradanlaşıyor.
7. bölüm, aksiyon tarafı bir tık daha önde olan bir bölüm oldu. Bölüm finali de güzeldi, gittikçe daha da klişe bir hale geldi ama bir şekilde izlettiriyor. Tom Hardy olmasaydı 5. bölümden sonra izlemezdim muhtemelen

Geri
Üst Alt