suitste donna adlı bir karı vardır
ve dünyada başka öyle bir karı yoktur deyip konuyu noktalayalım
usa network GIF by Suits
usa network GIF by Suits

Bu aralar dexter izliyorum güzel diziymiş. Favorilerim komedi açısından doakes
Adam gibi adam olarak dedektif angel
Dexter da aslında tam psikopat değil gibi. Kesinlikle duyguları var. Dex de güldürüyor. Bir de bölüm sonu müziği çok güzel. Outro deniyor galiba

Years and years başladım.
Enteresan bir yapıt İngiliz yapımı black mirror gibi belki black mirror da İngiliz yapımıdır bilemedim siz anladiniz

Mahsun J- komik olsun diye izledim ilk sezonunda iyi yerlerde vardı ama bir noktadan sonra tamamen daha nasıl garip seks hikayeleri yazacaklarını merak ettim sadece. Tam olarak bu video aklıma geldi.

Stranger Things 5x5 bekleniyor
Pluribus 1x6 bekleniyor
Years and Years 1x4 izlenecek

You're The Worst 1x3 izleniyor

Kış geldi geceler uzadı dizi alemine sert bir giris yaptık. İnsta ya da herhangi bir sosyal mecraya ayirdigim ekran süresini direkt diziye ayırıyorum. Bakalim hayırlısı.

Bir süredir Dexter izliyorum. Dizi tarihinin en iyi en karizma serial killer'ı değilse nedir? Dexter'dan bile önde...neyse no spoiler
096tdjnmk6qf1.webp

Stranger Things 5x5 bekleniyor
Pluribus 1x6 bekleniyor
Years and Years 1x4 izlenecek

You're The Worst 1x3 izleniyor

Kış geldi geceler uzadı dizi alemine sert bir giris yaptık. İnsta ya da herhangi bir sosyal mecraya ayirdigim ekran süresini direkt diziye ayırıyorum. Bakalim hayırlısı.
Pluribus 1*6 izlendi. Her bölüm enteresan şeylere denk geliyoruz ama tempo çok ağır ama bekleyecegiz.

You're the worst 3*3 teyim. Gayet keyifli akıyor

Abi şu gönül dağı'nı kim izliyor cidden? Ne zaman denk gelsem bir iç ses konuşuyor arkada bağlama tıngırdatıyor biri. Böyle dizi mi olur

Aşure'nin Evi'nde ablamızı görür görmez söve söve kapattım.
Bir daha da izlemem

Yıllar önce başlayıp askerlik nedeniyle yarıda bıraktığım Arrow'a sıfırdan başladım. Akıyor gözünü sevdiğim.

Geri
Üst Alt