Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.150
- 1.292
- 1.948
Reis belediyenin imkanlarını kullanmış ama şirket parayı masrafı ödemişÇekimler tamamlanmış prodüksiyona teslim edilmiş.Yakinda HBO da oynar.
adamı yine tutukladılar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis belediyenin imkanlarını kullanmış ama şirket parayı masrafı ödemişÇekimler tamamlanmış prodüksiyona teslim edilmiş.Yakinda HBO da oynar.
,..................................Reis belediyenin imkanlarını kullanmış ama şirket parayı masrafı ödemiş
adamı yine tutukladılar ya
şunun üstüne 500 tane bilim kurgu paralel evrenli izledim bunun gibisi gelmedi gelmıyor cıldırıcam
Ekli dosyayı görüntüle 329502
Aynisini yaptim , ne mukemmel diziymis dedim kilit bolumlerde.Manyağa bağladım got a tekrar başladım. Günde 3-4 bölüm izliyorum...
Ben de bitirdim Got u ama house of dragon a geçiş yapamadım baygınlık geçiririm diye...Aynisini yaptim , ne mukemmel diziymis dedim kilit bolumlerde.
Sonra hosue of dragona gectim, el freni cekmis gibi oldu, gorcez bakalim ilk sezon sonrasini izlememistim

zamanı için iyi bir polisiye. belli rating üstü bir dizi , izle gitsin.The Wire izleyeyim mi? Ne dersiniz? Nasıl?