Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

"Alias" ve "Lost" gibi hit televizyon dizileriyle adını duyuran J.J. Abrams yeni bir projeye imzasını atıyor.Dizi tüm zamanların en meşhur adı kötüye çıkmış hapishanesi alcatraz'la ilgili gizemli, sırlarla dolu olayları konu alıyor.Abrams 'ın bu dizi için foxla anlaşma yaptıgı hatta ilk pilot bölümüde çektiği söyleniyor.Abrahms bu dizi için lostun yazarı elizabeth sarnoff ve eski diğer ekip arkadaşlarınıda toplamaya çalışıyor.

Dizinin gösterime girmesi 2013'ü bulacakmış yalnız.. :o

Bu da ilk fragman

[video=youtube;J_jAlFqvASU]https://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU&feature=player_embedded[/video]

cnbc-e ve e2 sayesinde şifresiz kanallar içerisinde oldukça iyi yabancı diziler izleme fırsatım oldu.

Bu kanallarda çıkan favori dizlerim: CSI:NY, Dexter, The Big Bang Theory, Desperate Housewives, Rizzoli&Isles, Without a Trace, Two and a Half Men, Breaking Bad, Tudors, Shameless ve The Walking Dead...Bu dizileri neredeyse hiç kaçırmadım. Bazıları bitti, bazıları tekrar oynuyor, bazıları yeni bölümleriyle ekranda. Bence güzel ve izlenebilir diziler hepsi.

Bunların dışında Flashforward ve Fringe izlenmesi gereken diziler olarak görüyorum.

The Walking Dead(Fantastik Macera)

Spartacus(Tarih-Savaş-Kısaca "KAN")

24(Macera)

Band of Brothers(Savaş)

The Tudors(Tarih-Macera)

How I Met Your Mother(Komedi-Favori karakter gerçek hayatta gay olan Barney)

The Big Bang Theory(Komedi)

Levrage("Prison Break" tarzındaki en iyi dizi)

Chuck(Fantastik Macera)

Two and A Half Men(Komedi)

Family Guy(Anime-Komedi)

The Simpsons(Anime-Komedi)

South Park(Anime-Komedi)

Doctor Who(Fantastik Macera)

Friends(Komedi)

Bana göre CSI izlenmeye değmeyen bir dizi. Herşeyi o akıllara zarar labaratuvarlarında hallediyorlar.

Beyler Lost, Prison Break ayarinda her bölümünde daha fazla baglayan kaliteli bi yabanci dizi önerin lütfen acil? :D

entourage

Ilk kez duydum renktas. :o

Beyler Lost, Prison Break ayarinda her bölümünde daha fazla baglayan kaliteli bi yabanci dizi önerin lütfen acil? :D

Dizilerin babası, kült dizi "The X Files" diyeceğim de; eski diyeceksiniz, sabredemem diyeceksiniz,tempolu dizi isterim diyceksiniz,Ajan Scully bir Kate değil diyeceksiniz(Ama aslında 2 Kate eder)...Diyeceksiniz de diyeceksiniz :)

American Horror Story , kesinlikte tavsiye ederim.

Şu an izlediklerimi yazayım, onları zaten öneriyorum doğal olarak :)

The Walking Dead

Terra Nova

Person of Interest

Game of Thrones

Spartacus

Homeland'e yakında başlayacağım, çok öven var :)

Bunlar sürekli takip ettiklerim. Bir de "her bölüm farklı olay" temalı CSI:NY, Cold Case gibi polisiye diziler, yine aynı formattaki komedi dizileri, ve yine aynı formatta olan Supernatural, Ghost Whisperer vb. diziler var, onlara TV'de denk gelirsem, veya yapacak hiç birşey bulamadığım zamanlarda bakıyorum.

Dizilerin babası, kült dizi "The X Files" diyeceğim de; eski diyeceksiniz, sabredemem diyeceksiniz,tempolu dizi isterim diyceksiniz,Ajan Scully bir Kate değil diyeceksiniz(Ama aslında 2 Kate eder)...Diyeceksiniz de diyeceksiniz :)

X-files'ın 9 sezonunu da 3 kere izedim... 4. kere izlemeyi planlıyorum :asd: Mulder ve Scully [hatta Krycek ve Skinner] hayatımın parcası oldu lan, ruyamda 4umuz geziyoruz, CSM arada bir cıkıp bize ipucları veriyor :asd:...

X-files'dan sonra başka dizi kesmedi beni, kesmez'de. :ka21:

The X Files dizi'sini cok izlemedim fakat gelmis gecmis en iyi dizilerden birisidir kendi kategorisinde, bunu kesin olarak soyleyebilirim cok izlememis olmama ragmen. Gercekten cok farkli ve guzel ...

Bastan izlemeyi dusunuyorum o dizi'yi.

Prison Breakı izlmeyen varsa kesin ama kesin izlesin çok şey kaçırmış olur yoksa =) diğer önerim Spartacus isteyenler izler =)

Supernatural izlediğim en güzel dizi.Lost felan hikaye.

Person of İnterestin ilk 2 bölümünü izledim hiç cezbetmedi çok sade geldi bıraktım. İzleyenler var mı asıl daha sonra başlıyor dizi diyen?

Superatural ve the walking dead'i tavsiye edebilirim.

X-files'ın 9 sezonunu da 3 kere izedim... 4. kere izlemeyi planlıyorum :asd: Mulder ve Scully [hatta Krycek ve Skinner] hayatımın parcası oldu lan, ruyamda 4umuz geziyoruz, CSM arada bir cıkıp bize ipucları veriyor :asd:...

X-files'dan sonra başka dizi kesmedi beni, kesmez'de. :ka21:

X-Files'ın ara vermeden izlenmesi makbuldür de 9 sezonun 3-4 kere izlenmesi mi ?

Açıkçası cersaretli bir yaklaşım,kutlarım Emir :asd:

Yalnız Lost'a da dahil gizem unsurunu aşılayan dizidir X -Files(Hatta bazı filmlere bile). Şimdi yeni bir dizi izlersin örneğin,bir de X-Files'a bakayım dersin, sinema filmi tadı verir her bölümü. Klostrofobik ortamı da Kuzuların Sessizliği'ni hatırlatır...Zaten bunu farkedebilirsen dizinin tadı bir başka olur.

TGRT zamanlarında örtünün altına girip,ışığı kapatıp az mı izlemedik millet yattıktan sonra ?! Hey gidi günler hey...;)

Ayrıca bir ek bilgi ; FBI'da bazı çalışanlar X-Files'da olduğu gibi bir Gizli Dosyalar departmanı açılmasını istemişler.O kadar etkili bir yönü de var yani.

X-Files bende hala duruyor.Bir ara izlemeye başlamıştım ama 7. sezondan sonra devam etmedim.Eskiden tvde çok izlerdim,çok hoşuma giderdi.Yeniden mi başlasam ne yapsam.

Hazır gelmişken tavsiyede bulunayım.2 tane diziye başladım bu ara özellikle ilkini şiddetle tavsiye ediyorum.

1) Homeland

2) American Horror Story

kesinlikle breaking bad öneriyorum.gercekten cok sarıyor insanı.ince kara mizah,sıkı bir hikaye ve hiçbir bölümde kesinlikle mantık hatası yok.spartacus den sonra kesin bir numaramdır benim..

Geri
Üst Alt