Faik Fahri
Aslan Üye
- 14 Nisan 2010
- 7.790
- 0
- 311
Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz
Sağolasın abi, friends'i indirmeye başlıyorum. :tiphat:
Friends Nuray..O dediğin dizilerin hepsi Friends'in çakması. Sen beni dinle. (BBT biraz daha Seinfeld tadında gerçi)
bak sana bir şey paylaşacağım ben yazdım %100 gerçek, en ufak abartma yok. sözlükte yazmıştım.
---
bir başka sözlük'te bir yorum vardı bu dizi ile ilgili.
söz konusu arkadaş (nickini ve nerede gördüğümü hatırlamıyorum kusura bakmasın), friends'e başlıyorum yazıyor sözlüğe ve çok şanslısın, ne güzel, izlemediğin onca bölüm var türü mesajlar alıyor. bir anlam veremiyor buna.
aradan 4 ya da 5 ay geçiyor. bu olayı hatırlatan yeni bir yazı yazıyor ve şimdi diyor, final bölümünü izledim ve bana o mesajları atanları çok iyi anlıyorum.
ben diziyi 2. kere falan bitirdiğimde, arkadaşıma izlemesi için baskı yapıyordum. o da klasik bir tüketici gibi, yaa how i met var yaa, eski dizi sarmaz yaa, 10 sezon nasıl izleyeyim yaa, falan diyordu. ben de ona bu yorumları göstermiştim. saçma demişti. abartıyorlar öyle şey mi olur.
zar zor başlattım diziye, haziran ayı sonuydu sanırım. fena değilmiş bir bölüm bir bölüm daha dedi. beraber çok izleyemedik şehrine döndü. ama eş zamanlı izlemeye çalıştık elimizden geldiğince.
dün gece bitirdi sonunda. bana ben ne yapacağım dedi. 10. sezonu izlemeyeyim, sonraya bırakayım demiştim dedi, ben şimdi ne yapacağım dedi. 3-4 bölüm joey dizisi izledi, sonra seinfeld'e başladı, sonra supernatural izledi (hepsi aynı gün) adeta sevgilisinden ayrılıp onu unutmaya çalışan biri gibi.
kız arkadaşımı sordu, izledi mi tüm diziyi diye. yok dedim sadece 1. sezonu izledi. ne şanslı dedi, izlemediği onca bölüm var.
Sağolasın abi, friends'i indirmeye başlıyorum. :tiphat: