Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

ww2 sevenlere

HBO yapımı band of brothers ve the pasific dizilerini öneririm..

Eski bir dizi önerisi olacak,izlemeyenler varsa izlesinler derim; zamanında Tv8 de gösterirdi : That '70s Show...

Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın ilk zamanlarına şahit olabilirsiniz. Tabii Donna karakterini canlandıran Laura Prepon'u izlemek daha bi zevk :)

[video=youtube;fJVmHaRbPFY]https://www.youtube.com/watch?v=fJVmHaRbPFY[/video]

7319_2.jpg

:ka21:

terranowanın 2. sezonu ne oldu yalanmı oldu

İzlemeyen varsa 94-2004 arası yayınlanan Friends. 10 sezon sürmüş yalnız uyandırayım. İlk 3 sezonu izleyebilirseniz 4. sezondan itibaren bir coşuyor dizi üçer beşer izledim bölümlerini. :yenieek:

İzlemeyen varsa 94-2004 arası yayınlanan Friends. 10 sezon sürmüş yalnız uyandırayım. İlk 3 sezonu izleyebilirseniz 4. sezondan itibaren bir coşuyor dizi üçer beşer izledim bölümlerini. :yenieek:

Bende tavsiye ediyorum. tüm karakterler birbirinden eğlenceli.

Evdeki Yabancı değil miydi? Bende seyrediyordum yayınlandığı zamanlar.

İki yabancı nerden çıktı lan hakkaten :D Teoman'a bağladık olayı :D

Hadi anladık futboldan anlamıyorsunuz dizi&sinema işinden de mi anlamıyorsunuz yahu? Önerilen dizilere bak midem bulandı

Anger management.. Charlie Sheen'in yeni komedisidir, iyidir.

2-3 hafta önce Dexter'a başladım.Bir hışımla saldırdım diziye ve 6. sezonu da bitirmek üzereyim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle 5. sezon gerçekten kendine has, sanki çok uzun süren bir film gibi olmuş.Diğer sezonlardan daha farklı bir havası vardı.

Normalde favorim birinci sezondu aslında.Ta ki beşi görene kadar...

Yalnız anlamadığım her bölümü nasıl oluyor da farklı senarist yazıyor?Hani bazı bölümlerin yönetmeninin farklı olmasını anlarım da bir dizide nasıl 30 ayrı senarist oluyor ve her bölüm birbiriyle bağlantılı kalıyor hayret ettim.

falling skies izleyin bu aralar dizi yokluğunda gayet iyi gidiyor.

Geri
Üst Alt