Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

456x330.jpg

Teen Wolf

ilk bölümler idare ederde son çıkan bölümler gerek müzik gerek efekt 10 numara :yenieek:

2-3 hafta önce Dexter'a başladım.Bir hışımla saldırdım diziye ve 6. sezonu da bitirmek üzereyim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle 5. sezon gerçekten kendine has, sanki çok uzun süren bir film gibi olmuş.Diğer sezonlardan daha farklı bir havası vardı.

Normalde favorim birinci sezondu aslında.Ta ki beşi görene kadar...

Yalnız anlamadığım her bölümü nasıl oluyor da farklı senarist yazıyor?Hani bazı bölümlerin yönetmeninin farklı olmasını anlarım da bir dizide nasıl 30 ayrı senarist oluyor ve her bölüm birbiriyle bağlantılı kalıyor hayret ettim.

Asıl bu sezondan cok sey bekliyorum ben Yvonne Strahovski etkisi :ayatollah:

456x330.jpg

Teen Wolf

ilk bölümler idare ederde son çıkan bölümler gerek müzik gerek efekt 10 numara :yenieek:

Bende bu dizi hakkında fikirlerinizi soracaktım. 2. sezonu oynuyor güncelde, başlayıp başlamamak arasında kararsız kaldım hep. Beklentiye girmeden, zaman geçirmek adına izlenilebilir diyorsun doğrumu anladım?

Teen Wolf uzaktan bakildiginda bildigin ergen dizisi, cocuk dizisi. Ha ben severim hala cocuk dizilerini, mesela Pokemon falan guzeldir :D.

Merhaba renktaşlar.Yeni bir diziye başlamaya düşünüyorumda sizden yardım isteyecektim.Dexter,Lost,Prison Break,Heroes(Gerçi son sezonlarda biraz sapıttılar) gibi beni ekran başına bağlayabilecek diziler arıyorum.Breaking Bad izleyenler çok övüyorlar.İzleyenlerden tavsiye alabilirmiyim?Teşekkürler..

Sherlock 20 Bolum (mini-dizi) Falandi sanirim ama gayet basarili bulmustm , zaten Sinemadada cok basarili olan bir yapit , House da tavsiye edebilirm insan sıkılmadan izliyor

sherlock les

teen wolf gay

soyle iyi bi dizi onerin lan.

The Event.

Macera-aksiyon-dram ne ararsan var. Muhtesem bir dizi, siddetle tavsiye ederim.

Person Of Interest, bunu da sakin kacirmayin (gizem, aksiyon falan var). 24 var dizi olarak (aksiyon), o da sahanedir.

Falling Skies: Uzaylilar dunya'ya geliyor, sag kalan insanlar ise direnc gosteriyor bu uzaylilarla savasiyor. Muthis bir dizi.

Izledigim baya diziler var acikcasi ama bunlara baslayin bile.

Person Of Interest , dizi bir yazılımsal makina sayesinde henüz işlenmemiş suçları engellemeye çalışıyor gayet başarılı bir dizi.

doctor who

person of interest

game of thrones

breaking bad

sopranos

fringe

continuum

how i met your mother

friends

two and a half men

battlestar galactica

its allways sunny in phili

boardwalk empire

californicatiion

chuck

dexter

falling skies

flash forward

heroes

kyle xy

lost

prison break

sanctuary

sherlock

sons of anarchy

spartacus

supernatural

bing bang theory

the event

pacific

walking dead

torchwood

V

jericho

oz

rome

scrubs

stargate

x files

4400

sec begen al

bunlarin icinde en iyisi ise BREAKING BAD bu dizinin üstüne daha dizi tanimam

Neyse beyler bombayi birakip kaçarim

SUITS (mukemmel bir dizi)

suitsj.jpg

Siddetle tavsiye ederim

Not : Imdb deki puani 8.9

Falling Skies izleyin beyler çok net dizi.

Geri
Üst Alt