Spartacus: Blood & Sand

Breaking Bad

Dexter

Sopranos

Two And A Half Men (Charlie Sheen varken, Charlie Sheen gittikten sonra berbat oldu)

arkadaşlar how ı met your mother diye 1 dizi keşfettim sakın izlemeyen gerzekçe espriler izleyiciyi 5 yaşındaki çocuk yerine koyan bir yapısı var lütfen izlmeyen yayılmasın türkiyemizde gençlerimizin humor kabiliyetini tecavüze etmesin

şaka mısın renkdaş sen?Finali tatmin etmese de How I Met Your Mother BİR EFSANEDİR.:tiphat::tiphat::tiphat:

True Detective

Sherlock Holmes

The Wire

Breaking Bad

Da Vinci's demons

Person of interest (daha başlamadım iyi diyorlar)

Under the dome dizisinin birinci sezonunu bitirdim başlarda iyiydi lakin son bölümlere doğru ergenleşti ama yinede yoklukta gider.

Bilimkurgu-gizem temalı izlenebilecek çok eski olmayan dizi tavsiye edebilecek var mı?

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Under the dome dizisinin birinci sezonunu bitirdim başlarda iyiydi lakin son bölümlere doğru ergenleşti ama yinede yoklukta gider.

Bilimkurgu-gizem temalı izlenebilecek çok eski olmayan dizi tavsiye edebilecek var mı?

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonu kitaba benzetilecekse yol yakınken vazgeç. Tamam Stephen King'in tarzı filan da resmen hayal kırıklığına uğramıştım..

Anime olarak Code Geass, Death Note, D-Gray Man, Steins Gate, Ano Hana, Eyeshield ve Kuroko no Basket'i (devam ediyor) kesinlikle tavsiye ederim.

sherlock ve mentaliste baslicam bide turn diye bisey cikmis iyi gibi

presean break efsanesı bır numaram ıkı kere ızledım bastan sona

how ı mat your mother komedı favorım fınal sezonundayım

frınge bılım kurgu bıtırdım cok ıyı dızı....

spartacus on numara dızı

breakıng bad muthıstı

su an neye başlasam kararsızım bıraz gercı daha supernatural son sezonu duruyor ızlemedıgım

"Believe" fena gitmiyor. Yalnız Stephen King'in Firestarter'ından esinlenmiş gibi geldi bana.

Geri
Üst Alt