Fargo iyi basladi. Senaryo filme benzer ama farkli bir hikaye. Oyuncu kadrosu da saglam.

first-look-martin-freeman-fargo.jpg

3027926-inline-i-1-fargo-the-show.jpg

Baglanabilecegim bir dizi bulamiyorum ne zamandir. Breaking Bad, Californication, Shameless ve TBBT izliyorDum. Su anda digerleri bitti sadece TBBT kaldi guncel devam eden.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Çok iyi la izle sen bi kaç bölüm sararsa devam edersin

Taptap

Aklimda CSI:NY var bir de. Ben The Closer i izlerken arkadas onu onermisti. Polisiye seyleri severim. O ikisinin ilk sezonlarini bi indireyim o zaman.

Aklimda CSI:NY var bir de. Ben The Closer i izlerken arkadas onu onermisti. Polisiye seyleri severim. O ikisinin ilk sezonlarini bi indireyim o zaman.

True detective izledin mi. Ayrıca Shameless'a nasıl bağlanamadın la içine çekiyor baya.

Yok ya baglandim o yazdiklarima da bitti hepsi. :) izlemedim onun da ilk sezonunu indireyim

CSI:NY flan nedir olm ya Amerikan arka sokaklar:D İndir izle True detective'i. Ya da Sherlock'a bakabilirsin o daha iyi biraz uç gelebilir ama.

The Wire gerçekten cok kaliteli bir yapım.

2.sezonundayım baya gerçekçi ve kaliteli bir dizi

Polisiye sevipte izlemeyenler kesinlikle izlesinler bence.

Shameless tarzı dizi önerisi bekliyorum önceki sayfalara tam bakmadım varsa oralarda affola

İzlemeyen kalmamalı listemizi güncelleyelim:

Six Feet Under

Friends

Battlestar Galactica

Stargate SG1

X-Files

Bunların arasında Black Mirror'u da şüpheye yer bırakmadan sokuyorum.

Büyük bir sabır lazım o diziye.1 sezon 4-5 bölüm bakmıştım sarmadı açıkçası çok ağır ilerliyor.Birde dexter reyizide tam rolüne koymuşlar :mad:

Geri
Üst Alt