Kusursuz bir dizi. Her bölümü oturup ayrı ayrı tartışma konusu yapılabilir. Finalini izleyen kişi sadece finali hatırlayarak göz yaşı dökebilir.

İlk bölüm 1 saat 2 dakika çıktı biraz gözümü korkutsa da başlıyorum hayırlı uğurlu olsun

Chicago Fire izliyorum.Dizi ile ilgili herhangi bir beklentiniz olmasın ama her bölüm farklı kaza farklı yangın tipleri gösteriyorlar.Baya da masraf yapıyorlaro açıdan güzel.Meraklısı izleyebilir

Stargate'in başı var mı ya filmler diziler falan

Nereden başlamak lazım

Var. Stargate diye 1994 yapımı bir film. 1. sezon onun bitiminden başlıyor.

Zaten o filmi seversen diziye hasta olursun, sevmezsen gene sevme ihtimalin var ama düşük. O listeye nazaran daha eğlencelik bir dizi. Her bölüm bir macera şeklinde.

SFU hakkaten yoran bir dizi yalnız. Ana bir konu yok. Hareket aksiyon da yok. Karakter ve diyalog tabanlı. Bir de her bölüm ölüm ölüm ölüm içi kararıyor insanın ama izledikten sonra vay be helal olsun diyorsun.

Diyalogların falan üzerinde düşünülüp konuşulup tartışılabilir o olayın hastasıyım.

X Files en son 9. Sezon falandı orda bitti sanırım baştan aç izlemesi bitmez yaz aylarını tüketir ama güzel diziydi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler bana yabancı dizi önerisi yapabilecek olan var mı ? Bilim kurgu tarzı istiyorum ama öyle uzun sezon olmazsa iyi olur ayrıca hiç Japon animesi izlemedim en ilginç konu hangisinde hangisini tavsiye edersiniz ? Saygılar

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Black Mirror'u izlemeyen varsa izlesin, harika bir dizi

Beyler bana yabancı dizi önerisi yapabilecek olan var mı ? Bilim kurgu tarzı istiyorum ama öyle uzun sezon olmazsa iyi olur ayrıca hiç Japon animesi izlemedim en ilginç konu hangisinde hangisini tavsiye edersiniz ? Saygılar

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

bilim kurgu dedin mi doctor who akla ilk gelen 5600 yıldır piyasada olan bir dizi. bu kadar uzun sürdüğüne göre vardır bir numarası. :asd: onu beğenmezsen fringe izle bayılırsın. sağlam dizidir.

Stargate Sg1. Bir bolum sikilmazsin ama cok fazla bolum var. Bir de diziden once Stargate filmini izlemek gerekiyor. Uzayli olaylarini, astronot tanri muhabbetlerini seviyorsan bayilirsin.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

True Detective, Breaking Bad'den iyi diyerek bombayı bırakayım. Gerçi Breaking Bad'la çok iyi değil aram da ölçüt o olduğu için söyledim. Dizi efsane:ka21:

Eyvallah abilerim tesekkür ederim, bu arada anime olarak Death Note izleyen var mı çok saglam diyorlar?

Geri
Üst Alt