Eski derken stili, tarz olarak eski demek istedim, dizideki karakterleri veya orjinallik degil.

O zaman için komik olan şakalar simdik komik oldugunu düşünmüyorum. Saved By The Bell ve Fresh Prince of Bel Air de o türlü, eski dizilerdir.

Mesela Fresh Prince harika diziydi, eskiden gülmedigim bölüm hatirlamiyorum ama ayni bölümü şimdik bakmak istiyorsam en fazla 3-4 gerçekten komik olan şeyler bulabiliyorum.
Anladım.. Yalnız şimdikilerden çoğu da bayağı yavan geliyor bana.Örneğin, teknoloji ve bilgisayar üzerine abidik gubidik birçok espri yapılmaya çalışılınca gına geliyor hakikaten.

aynen öyle.
cosby ailesi,happy days,diffrent strokes,inspektor columbo,fresh prince of bel air,the a-team,knight rider,miami vice,21 jump steet,magnum suan aklima gelen on numara dizilerdir..:D

Cosby'yi ben pek sevmiyordum,dublaj rahatsız ediciydi...:D A Takımı ve sonrasında Görevimiz Tehlike ile gece McGyver...Ayrıca anneler dolayısıyla o dönem çocuklarının zorla da olsa izlemek zorunda bırakıldığı Yalan Rüzgarı,Dallas ile Cesur ve Güzel...Kaçamak gözlerle izlediğimiz Beverly Hills 90210...:D Öğleden sonraları Charlie İş Başında ile Perfect Strangers vb. liste uzar gider..

Yalnız "Miami Vice" deyince sen, aklıma "Av Peşinde" geldi :D

Anladım.. Yalnız şimdikilerden çoğu da bayağı yavan geliyor bana.Örneğin, teknoloji ve bilgisayar üzerine abidik gubidik birçok espri yapılmaya çalışılınca gına geliyor hakikaten.

Katiliyorum.

Orjinallik diye birsey kalmadi Amerikan dizilerde, ayrica aktörler de eskisi gib iyi degiller.

Bir kaç iyi hariç pek potansiyelli aktör ve aktris bilmiyorum... belki Jennifer Lawrence.

Açikçasi pek zamanim olmadigi için pek baktigim sitcom de yok, Charlie Sheen'in hatirina ara sira Anger Management bakarim.

attachment.php

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 167
Katiliyorum.

Orjinallik diye birsey kalmadi Amerikan dizilerde, ayrica aktörler de eskisi gib iyi degiller.

Bir kaç iyi hariç pek potansiyelli aktör ve aktris bilmiyorum... belki Jennifer Lawrence.

Açikçasi pek zamanim olmadigi için pek baktigim sitcom de yok, Charlie Sheen'in hatirina ara sira Anger Management bakarim.
Sit-com harici mesela şimdi The Last Ship'i izliyorum...Eskiden ailesinden,eşinden,çocuğundan kalan fotoğrafları kartpostal şeklinde gösteren bir teknolojiden, cep telefonundan gösteren bir teknolojiye geçişi izleyince garipsedim biraz. Kadın "a-ha bu da selfiemiz" deyince hakikaten dünya değişiyor,diziler de değişiyor dedim :D

bılındık dızılerden zıyade bılınmedık veya eskı dızılerı onerelım bence..adama dızı oner dıyoruz lost u ızledın mı abı dıyo :D the wire ,six under feet , luther izlenmesi gereken dizilerdir..ilk ikisi agır devam etsede guzel dızıler..

Dizi degil ama cizgifilm diye gecmeyin. 'Fullmetal Alchemist: Brotherhood' gibisi yok.

fargo
an itibariyle bitirdigim dizi.:hat:
mr.bean kilikli lester karakterinin gecirdigi degisim görülmeye deger..

Outlanderı izledim, 8 bölüm çok iyi dizi.Sezon arası finali yaptı.İskoçya İngiltere arasındaki olayları iyi yansıtmıs.Zamanda yolculuk kavramınıda çok iyi işlemiş bir dizi.imdb puanı 8.9.

Geri
Üst Alt