Yazıldı mı bilmiyorum ama ingiliz komedisi severler için,
The it crowd
Big school
Uncle
Coupling(bu efsane zaten)

Beyler ben fazla takip etmem de bu prieson breaki çok söylediler ama bagzilari da sadece ilk sezonu güzel dedi zamanım kısıtlı olduğun için soruyorum izlemeye değer mi ?

İlk sezonun heyecanı olmasa da gayet iyi bir dizi. İlk sezonu efsanedir, işlerimin arasında bir günü ona ayırarak sezonu bitirmiştim.

Arkadaş aramıştı "Halil,akşam kumsala gel,kızlar da var bira içip şarkı söyleyeceğiz vs vs" dedi.Ben,akşam Prison Break'ın finali var,gelemem demiştim :)Önce afalladı biraz ne dizisiymiş falan filan,kapattı telefonu.O kadar önemli bir dizidir :)

Arkadaş aramıştı "Halil,akşam kumsala gel,kızlar da var bira içip şarkı söyleyeceğiz vs vs" dedi.Ben,akşam Prison Break'ın finali var,gelemem demiştim :)Önce afalladı biraz ne dizisiymiş falan filan,kapattı telefonu.O kadar önemli bir dizidir :)

din kardeşi olma ihtimalimiz yüksek yapma böyle şeyler .s .s .s .s

marco-polo-serie-netflix.jpg

Ilk 9 bolumu izledim, rahatlikla baslayabilirsiniz.

Şayet nostaljik dizileri seviyorsanız; hafta içi her gün TV EM kanalı'nda oynayan; Bonanza, Smith ve Jones, Kara Şimşek, A-Takımı, Tatlı Cadı, Görevimiz Tehlike, Küçük Ev, Kökler, Güzel ve Çirkin dizilerini izlemenizi tavsiye ederim.

Kanalda ayrıca; her Perşembe akşamı "James Bond 007" serisinin bir bölümü oynamaktadır. (1962'den 2006'yakadar çevrilmiş toplam 25 film)

Yeni dizilerden ise "The Walking Dead"i tek geçerim...

Son düzenleme:
Da Vinci'nin şifresini tavsiye ederim.İlk sezonu konu tam oluşmadığından dolayı sıkıcı geçiyor ancak sonradan açılıyor dizi.

bana polisiye dizi tavsiye edebilir misiniz

hannibal
dexter
true detective
the shield
person of interest
the mentalist
the following

bu dizileri izledim

Geri
Üst Alt