Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Kaç sezon
6 sezon ama bence 5 sezon olmalıydı. artı finali berbat..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç sezon
![]()
Ilk 9 bolumu izledim, rahatlikla baslayabilirsiniz.
Forever diye bir dizi var polisiye arayanlar için ama fantastik öğelere de sahip. Daha doğrusu fantastik öğeler üzerine kurulu, polisiye de içeriyor. Daha yeni başladı 10 bölüm olmadı şöyle bir plota sahip. Sürükleyici gibi ama sadece 1-2 bölüm baktım.
"A 200-year-old man works in the New York City Morgue trying to find a key to unlock the curse of his immortality."
Gotham'ın ilk sezonunu indirdim. Yarın başlamayı düşünüyorum.
Beklentim büyük, umarım yanıltmaz.
İlk sezon 10 bölüm. Bende yeni bitirdim güzeldi hoşuma gitti. Sıkılmadan bir solukta izlersin diye düşünüyorum![]()
Reytingler kotu. Muhtemelen iptal olacak o yuzden kimseye tavsiye etmem. Ortada kalirsiniz.
Ne iptali ilk sezon 22 bölüm garantisini aldı. Muhtemelen devam de ederler.
İlk sezon 10 bölüm. Bende yeni bitirdim güzeldi hoşuma gitti. Sıkılmadan bir solukta izlersin diye düşünüyorum![]()
Ilk sezon 22 bolume uzadi. Suan sezon arasi tatilindeler. 5 ocakta geri donuyor.
Reklam gibi olmasin ama benim takildigim 22dakika.org da yabanci dizilerle ilgili bir cok seyi bulabilirsiniz. Gunluk reytinglerden tut dizi tanitimlarina kadar. Oraya bir kac aydir uyeyim.10. bölümden sonra devami gelmeyince ilk sezon bitti sanmistim. Devami gelecekse iyiymiş
★★★》☆
Dexter izliyorum bu aralar.Övüldüğü kadar varmış gerçekten.
Öneriye gelirsek Penny Dreadful'u öneririm.
Konusu ne peki ?

Nisan daGeym of trons ne zaman başlıyor gençler?
Sonunda dün itibariyle Gotham'a başlamış bulunuyorumTelefona attım tüm bölümleri. Dün itibariyle ilk 2 bölümü izledim. İlk sezon 10 bölüm olduğu için yavaş yavaş izliyorum hemen bitmesin diye
Gerçekten sürükleyici bir dizi. Konusu zaten çok ilgi çekici. Kurgusu da etkileyici. Kalan 8 bölümde de büyük hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Bu arada penguen harikulade bir performans sergiliyor![]()