Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Tommy sen misin yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tommy sen misin yoksa?
Seyretmediysen,Game of Thrones, Da Vinci Demons,eskilerden HeroesBilgisi olan paylaşırsa sevinirim.İngilizce veya Rusça alt yazılı türk film-dizisi izleyebileceğim site var mı?
Seyretmediysen,Game of Thrones, Da Vinci Demons,eskilerden Heroes
Okumafım kusura bakma valladostum,şaka mı yapıyorsun yoksa tam okumadın mı?![]()
Okumafım kusura bakma valla
Braquo üçüncü sezon bitti iyi tutulmuştu burdaİki tane diziye başladım türkiyede fazla bilen yok ama müthişler
Braquo: polisiye seviyorsanız tavsiye ederim fransızlar yapmış ama sağlam baya.
Strike back: her bölüm ayrı aksiyon var ajan dizilerini seviyorsanız tavsiye ederim. Homelandın biraz daha güzel versiyonu.
Bi zahmet yollarmısın Emre.İzlemek isteyen varsa link atabilirim.
Lost, Breaking Bad ve Spartacus'u izledim
Prison Break'e başlarım 1-2 güne sanırım, var mı başka tavsiyeniz? Şuna da göz atmalısın diyeceğiniz film
Bitmiş olmalı çünkü muhtemelen 1-2 haftaya sonuna geleceğim sonra haftalarca yeni bölümlerinin yayınlanmasını bekleyemem özellikle bitmiş dizilerden tavsiyelerinizi alabilir![]()
better call saul kaçırma derim
Ben bu aralar Gotham'i izliyorum. Simdiye kadar da güzel bence.
İlk 10 bölümü izledim. Telefona atıyordum, işe gelip giderken izliyordum. Gayet de iyi gidiyordu. Sonra yoğunluktan vakit bulamadım. Sonra da unuttum gitti![]()