Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.İngilizce veya Rusça alt yazılı türk film-dizisi izleyebileceğim site var mı?

İki tane diziye başladım türkiyede fazla bilen yok ama müthişler

Braquo: polisiye seviyorsanız tavsiye ederim fransızlar yapmış ama sağlam baya.

Strike back: her bölüm ayrı aksiyon var ajan dizilerini seviyorsanız tavsiye ederim. Homelandın biraz daha güzel versiyonu.

İki tane diziye başladım türkiyede fazla bilen yok ama müthişler

Braquo: polisiye seviyorsanız tavsiye ederim fransızlar yapmış ama sağlam baya.

Strike back: her bölüm ayrı aksiyon var ajan dizilerini seviyorsanız tavsiye ederim. Homelandın biraz daha güzel versiyonu.
Braquo üçüncü sezon bitti iyi tutulmuştu burda

Lost, Breaking Bad ve Spartacus'u izledim

Prison Break'e başlarım 1-2 güne sanırım, var mı başka tavsiyeniz? Şuna da göz atmalısın diyeceğiniz film

Bitmiş olmalı çünkü muhtemelen 1-2 haftaya sonuna geleceğim sonra haftalarca yeni bölümlerinin yayınlanmasını bekleyemem özellikle bitmiş dizilerden tavsiyelerinizi alabilir :D

Lost, Breaking Bad ve Spartacus'u izledim

Prison Break'e başlarım 1-2 güne sanırım, var mı başka tavsiyeniz? Şuna da göz atmalısın diyeceğiniz film

Bitmiş olmalı çünkü muhtemelen 1-2 haftaya sonuna geleceğim sonra haftalarca yeni bölümlerinin yayınlanmasını bekleyemem özellikle bitmiş dizilerden tavsiyelerinizi alabilir :D

better call saul kaçırma derim

Ben bu aralar Gotham'i izliyorum. Simdiye kadar da güzel bence.

My Name is Earl, komedi sevip hala izlemeyen arkadaslar varsa ayıp

Sopranos.
The walking dead.
Z nation.
Nip tuck.
Revolution.
Vikings.
Breaking bad
Sherlock.
Gerçi daha çok var eski yeni karışık şimdilik bunlar.

İlk 10 bölümü izledim. Telefona atıyordum, işe gelip giderken izliyordum. Gayet de iyi gidiyordu. Sonra yoğunluktan vakit bulamadım. Sonra da unuttum gitti :(

Ayip etmisin Gökhan :D Jim Gordon reisi oynayan aktör cok karizmatik yalniz degil mi?

Ben Batman hastasiyim cocuklugumdan beri onun icin bu diziyi yapmalarina cok sevindim :encouragement:

Geri
Üst Alt