Ilk sezon 22 bolume uzadi. 5 ocakta sezon arasi tatilinden geri donduler. Reytingleri cok iyi. Son bolumu 2.5.

İlk 5 bölümü tamamladım. Sindire sindire izliyorum :)

Gerçekten sağlam bir dizi. Özellikle diğer bölüme merak uyandırmaları, sürükleyiciliği falan harikulade.

Dexter'ı indiriyorum onu izleyeceğim, çok övdüler merak ettim. Başka dizi önerisi olan var mı? Sürükleyici dizi arıyorum, ara tatil de 2-3 dizi bitirmeyi amaçlıyorum. Mümkünse bitmiş dizileri önerin. :)

666 park avenue diye bir dizi var.Yeni değil ve sadece bir sezon yayınlanmış. Yani 13 bölüm sadece. Fakat dizi çok sürükleyici ve ilginç bir konusu var. Gizemli dizileri sevenler beğenir.

Got izledim spartacus izledim On Numara hepsi Dexter 2 sezon izledim çok sarmadı ama kaliteli dizi, bu aralarda rome izlemeye başladım 6.bölümdeyim 2 sezon zaten ama güzel gidiyor hoşuma gitmedi değil hani

Yarın It's Always Sunny in Philadelphia'nın yeni sezonu başlıyor. :yoji:

Başlığımız vardı ama kapatılmış. :mad::mad:

Banschee,Forever,Homeland,White collar,Kingdom izleyin

Fargo çok gecikecek daha çekimler başlamamış uzun bir ara olacak ,Suits ve Person of İnterest'e devam

Çoğu kişi biliyordur belki ama yine söyliyim. Sherlock epey iyi bir yapım. Başlamayan hemen başlasın.

Allah belanı versin Terence Winter!!!
Nucky ölmek zorunda mıydı???

Geri
Üst Alt