Tyrant diye bir dizi önerdi bi arkadaşım, son günlerdir onu izliyorum.

Başka tanıyan varmı burda? Ben beğendim dizinin ismini ilk kez duymama rağmen.

Babasının ülkesinde diktatör olan bir adam(Bassam) genç yaşta Amerikaya kaçmış bunlarla yaşamamak için ve dizinin hemen başında 20 yil sonra yeğeninin düğünün vesilesiyle ülkeye geri dönüyor. Babası ölüyor düğün gecesi, ve Bassamın abisi babasının yerine geçiyor.

Sonra işler biraz karışıyor ve aslinda ülkeden derhal ayrılmak isteyen Bassam kararını degistirip kalıyor abisine destek olmak icin. Daha ikinci bölümü bitirdim onun icin şimdilik bu kadar biliyorum :D

Ayrıca dizinin yapımcısı Israilli, oyuncuların bir bölümü de Israilli ama bu olanlar hayali bir ülkede (Abuddin) yaşanıyor.

Son düzenleme:
Tyrant bana da önerildi güzel bir diziye benziyor

Tyrant biraz basit ama izlenebilir bir dizi.

Genel olarak Arap diktatörlerinin özel veya tüzel karakterlerini birleştirip hayali bir ülke ve yöneticileri üzerinden işlenmiş. Beşar Esad'ın kişisel özellikler(doktorluk, yurtdışında kalma vb.) hususen kullanılmış esas oğlanda.

12 Monkeys
American Horror Story
Under the Dome
Hannibal
Mr.Robot

Şuan izlediğim diziler.Hepsini şiddetle tavsiye ederim.

Su Tyrant dizisi bildigin Amerikan propagandasi

Vahsi Arap ülkesini yönetemiyor, onu sevmeyeni öldürüyor

Onun masum Amerikali kardesi demokrasi ve özgürlük için savasiyor

Zoo başladı FX'te guzeldi ilk bolum.. biraz revolution, biraz terra nova havasi vardi.. 2-3 sezon gider diye tahmin ediyorum.

Daredevil dizisini siddetle tavsiye ediyorum, gercekten müthis bir Dizi.

Elijah Wood'un Wilfred diziside gayet hoş.Çok saçma muhabbetler dönüyor ama birşekilde kendini bağlıyor size :D

Ayı Teddy filmide resmen bu diziden alıntı :)

Genel olarak HBO dizilerini öneririm. İzlediklerimden Six Feet Under, Oz, Game of Thrones çok sağlam diziler. Komedi dizisi önerim ise bence komedi alanında 1 numara olan Friends.

Skins dizi var.Sırf bu güzellik için izlenebilir

Yalnız şöyle bir problem var.6 sezonun 2 sezonunda bir yeni ekip geliyor.

Bu ablamız sanırım toplamda 4 sezon oynadı

Effy Stonem | Kediler ve Kitaplar gelmiş geçmiş en cool dizi karakterlerinden biri bana göre

İzlediğim ve izlemekte olduğum diziler arasında beni en çok etkileyenler Game of Thrones ve Prison Break oldu. Biraz da Vikings. Onun dışında Dexter, Breaking Bad ve Shameless'i de beğendiklerim arasına ekleyebilirim. Beklentimin altında kalanlar da Da Vinci's Demons, Spartacus, Sherlock ve abartıldığını düşündüğüm Mr. Robot.

Geri
Üst Alt