Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sebepsiz önyargılıyım izlemeyi düşünmüyom valla.
Bak ona bakabilirsin
Savaş sahneleri pek gerçekçi değil
Birde çok Hristiyanlık propagandası yapılıyor onun harici iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebepsiz önyargılıyım izlemeyi düşünmüyom valla.
Berserk'deki wtf dedigin sahne Death Note de göremezsin
Acayip ilginç, kan dolu şeyler olacak ve hikayeyi u-turn yaptıran sahneler var. Daha fazlasını yazmak isterdim ama izlemeyenlere/okumayanlara spoiler yazmak istemiyorum
Şöyle GOT gibi bi dizi bulsam keşke. Shameless'ta araya girdi bu da. Şöyle akacak bi dizi bulamıyorum. House Of Cards var bi ona da başlayamadım.
Got değil de izlemediysen The Last Ship i öneririm. 2.sezonu yeni başladı.
Kaç bölüm, kısaca konusu falan ne?
death note'un filmini izledim güzeldi.. gerçi 1. filmi izledim 2 ve 3'ü izlemedim bu yüzden diziye başlayabilirim ama 300 bölüm dediğiniz oysa eğer hiç gerek yok.. 300 bölüm ne lan :S
he iyi o zamanyok yav en fazla 40 bölüm filandi.
he iyi o zaman1 bölüm kaç dk?
true detective tarzı felsefeli depresyonlu bir dizi biliyor musunuz? polisiye olursa daha güzel olur. polisiye dizileri çok seviyorum
İzlemedim ama
The Wire
çok övülür her zaman
Berserk nasıl çok uzun zaman önce bir bölüm izleyip bırakmıştım
Death Note'un boşluğunu doldurur mu ?
ilk bölümü izle sonra bırakamıyorsun zaten. tahminim görüntüler falan eski göründüğü için izlemiyorsun o yüzden cesaretini topla rockyŞöyle çerezlik bir dizi arıyorum ya hafiften güldürse de güzel olur. Bölümleri 20-25 dakika falan olan. Two and a Half men'in bütün bölümlerini ezberledim artık izlenmiyor. Friends'e başlamak istiyorum da başlayamadım bi türlü Özgür abinin de kulağı çınlasın. Yarım sezon falan izledim ama sarmadı bi türlü beni.