Burada Manga bakan varmı?...varsa Golden Boy bölümlerini tavsiye ederim...gülme krizi geçirirsiniz....

Berserk'deki wtf dedigin sahne Death Note de göremezsin

Acayip ilginç, kan dolu şeyler olacak ve hikayeyi u-turn yaptıran sahneler var. Daha fazlasını yazmak isterdim ama izlemeyenlere/okumayanlara spoiler yazmak istemiyorum

Berserk'deki wtf dedigin sahne Death Note de göremezsin

Acayip ilginç, kan dolu şeyler olacak ve hikayeyi u-turn yaptıran sahneler var. Daha fazlasını yazmak isterdim ama izlemeyenlere/okumayanlara spoiler yazmak istemiyorum

Kaç bölüm, kısaca konusu falan ne?

Kaç bölüm, kısaca konusu falan ne?

Dizi 25 bölümdü iirc, manga'da 338.

Hikaye parali asker Gutts'ın hayati ve Hawk ve Hawk lider Griffith hakkinda.

Hem mangada hem dizide belirli bir sahne var sürekli ona referans ediliyor. GOT'un Red Weddingden cok daha siddetli bir sahne.

Son düzenleme:
death note'un filmini izledim güzeldi.. gerçi 1. filmi izledim 2 ve 3'ü izlemedim bu yüzden diziye başlayabilirim ama 300 bölüm dediğiniz oysa eğer hiç gerek yok.. 300 bölüm ne lan :S

true detective tarzı felsefeli depresyonlu bir dizi biliyor musunuz? polisiye olursa daha güzel olur. polisiye dizileri çok seviyorum

Berserk nasıl çok uzun zaman önce bir bölüm izleyip bırakmıştım

Death Note'un boşluğunu doldurur mu ?

Berserk'i bilemem de Code Geass izle. O da Death Note gibi bir basyapit. Havasi da benziyor. Code Geass 2 sezon suruyor. Ilk 10 bolumden sonra bir aciliyor pir aciliyor. Ölmeden izlenmesi gereken bir anime.

Şöyle çerezlik bir dizi arıyorum ya hafiften güldürse de güzel olur. Bölümleri 20-25 dakika falan olan. Two and a Half men'in bütün bölümlerini ezberledim artık izlenmiyor. Friends'e başlamak istiyorum da başlayamadım bi türlü Özgür abinin de kulağı çınlasın. Yarım sezon falan izledim ama sarmadı bi türlü beni.

Poldark'ı izleyin zaten 8 bölüm ve 1 saat sürüyor.

Konu şu şekilde:

Alıntı;
18. yy.ın sonlarında, Ross Poldark 3 yıl boyunca ordu adına kaçakçılıkla savaştıktan sonra memleketine döner. Dönüşünde babasını ölmüş, orduya katılırken geride bıraktığı sevgilisini başka biriyle nişanlı bulur.

Şöyle çerezlik bir dizi arıyorum ya hafiften güldürse de güzel olur. Bölümleri 20-25 dakika falan olan. Two and a Half men'in bütün bölümlerini ezberledim artık izlenmiyor. Friends'e başlamak istiyorum da başlayamadım bi türlü Özgür abinin de kulağı çınlasın. Yarım sezon falan izledim ama sarmadı bi türlü beni.
ilk bölümü izle sonra bırakamıyorsun zaten. tahminim görüntüler falan eski göründüğü için izlemiyorsun o yüzden cesaretini topla rocky :asd:

sherlock

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt