marco-polo-serie-netflix.jpg

Ilk 9 bolumu izledim, rahatlikla baslayabilirsiniz.

bakılmasında fayda var. Ben sevdim, tavsiye ederim.

Forever diye bir dizi var polisiye arayanlar için ama fantastik öğelere de sahip. Daha doğrusu fantastik öğeler üzerine kurulu, polisiye de içeriyor. Daha yeni başladı 10 bölüm olmadı şöyle bir plota sahip. Sürükleyici gibi ama sadece 1-2 bölüm baktım.

"A 200-year-old man works in the New York City Morgue trying to find a key to unlock the curse of his immortality."

Reytingler kotu. Muhtemelen iptal olacak o yuzden kimseye tavsiye etmem. Ortada kalirsiniz.

Ne iptali ilk sezon 22 bölüm garantisini aldı. Muhtemelen devam de ederler.

Tam sezon onayini almasi yeni sezon onayi alacak olmasini gostermez. ABC de reyting olarak en az 1.5'nin uzerinde olmak lazim. Istisnalar olabiliyor lakin forever 1.7'lik ilk bolumden sonra 1.0'a kadar dusmustu. Son bolum 1.1. Ortalamasi 1.25. Yani reytingleri cok kotu. Yeni sezon onayi almasi buyuk bir surpriz olur. Tam sezon onayi almasi da surpriz olarak karsilandi zaten ama buyuk bir cikis gostermezse yirtmasi pek mumkun gorunmuyor. Herkes iptal olacagini dusunuyor.

Son düzenleme:
10. bölümden sonra devami gelmeyince ilk sezon bitti sanmistim. Devami gelecekse iyiymiş:)

★★★》☆
Reklam gibi olmasin ama benim takildigim 22dakika.org da yabanci dizilerle ilgili bir cok seyi bulabilirsiniz. Gunluk reytinglerden tut dizi tanitimlarina kadar. Oraya bir kac aydir uyeyim.

Akilli telefonunuz varsa TV SHOW TIME app'ini indirmeni tavsiye ederim abi. Dizilerini takip etmek icin bire bir. Cok kullanisli ayrica. Sitesi de var ama app cok daha iyi bana gore.

Dexter izliyorum bu aralar.Övüldüğü kadar varmış gerçekten.

Öneriye gelirsek Penny Dreadful'u öneririm.

Dizi Frankenstein,Dorian Gray,Van Helsing gibi karakterleri aynı dönemde ana karakterler üzerinden birbirleriyle bağlantılı şekilde işliyor.
Gotik bir dizi,atmosferi felan benim çok hoşuma gitti.Korku dizisi diye geçiyor fakat pek de öyle olduğu söylenemez.Daha çok gerilim diyebiliriz.

Sonunda dün itibariyle Gotham'a başlamış bulunuyorum :) Telefona attım tüm bölümleri. Dün itibariyle ilk 2 bölümü izledim. İlk sezon 10 bölüm olduğu için yavaş yavaş izliyorum hemen bitmesin diye :) Gerçekten sürükleyici bir dizi. Konusu zaten çok ilgi çekici. Kurgusu da etkileyici. Kalan 8 bölümde de büyük hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu arada penguen harikulade bir performans sergiliyor :ka21:

Yabancı dizi önerisi değil de Android için dizi izleme uygulaması lazım adam akıllı onu önerin bana

-Tapatalk-

Sonunda dün itibariyle Gotham'a başlamış bulunuyorum :) Telefona attım tüm bölümleri. Dün itibariyle ilk 2 bölümü izledim. İlk sezon 10 bölüm olduğu için yavaş yavaş izliyorum hemen bitmesin diye :) Gerçekten sürükleyici bir dizi. Konusu zaten çok ilgi çekici. Kurgusu da etkileyici. Kalan 8 bölümde de büyük hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Bu arada penguen harikulade bir performans sergiliyor :ka21:

Ilk sezon 22 bolume uzadi. 5 ocakta sezon arasi tatilinden geri donduler. Reytingleri cok iyi. Son bolumu 2.5.

Geri
Üst Alt