Br işsizin notlatından...izlediğim diziler:
Breaking Bad---bitirdim, bazen dünyanın gelmiş geçmiş-gelecek en iyi dizisi olduğunu düşünüyorum, bazen sıkıntıdan ağlatacak bölümleri olduğu için ilk 5 e koyamıyorum.
The Walking Dead---2.sezonu hariç beğenmediğim sezonu yok, arada 10/10 luk bölümler çıkıyor, dehşete kapılıyorsun, arada bu ne la hep aynı şeyler diyip sıkılıyorsun
Sherlock---yeni başladım, ilk 3 bölümünü(1.sezonu) izledim, süper görünüyor
Shameless---bana göre en iyi dram filmi, ilk 3'e girer, böyle bir sıcaklık hissedemedim hiç bir diziye karşı
Game of Thrones---5.sezonunda diziye başladım, ilk 4 sezonu 2 haftada bitirmişimdir, yok böyle bir şey. zaten alternatif dünyayı severim
The Big Bang Theory---ilk sezonları çok özleten bir dizi, 10.sezonundayım kopamıyorum yine de, işin içine 5 sezondur ilişkiler falan girmesine rağmen
Blue Mountain State---amerikan pastasının dizi versiyonu gibi ama 10 kat daha komik, 3.sezondan sonra yayından kaldırıldı.
Mr.Robot---mr.robotla meslektaşız ama 1.sezonun sonunda bıraktım, baygınlıklar veriyordu çoğu bölümü
Vikings--- bazen got'dan daha güzel olduğunu düşündürüyor, nefis dizi, iskandinav tarihini sevenler kaçırmasın

İftarlık Gazoz içten bir filmdi izleyiniz. 7/10

Varsa böyle bol aksiyonlu kovalamacalı kaçışmacalı dizi önerinizi alırım.

zaB1Lg.png

Bates Motel'i yeni bitirdim, bu dizinin konusu ilgimi çekti;

''Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.''

8 bölüm varmış izleyelim bakalım.

zaB1Lg.png

Bates Motel'i yeni bitirdim, bu dizinin konusu ilgimi çekti;

''Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizi, Jake Epping isimli bir öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alıyor. J.J Abrams'ın öncülüğünde gerçekleşecek dizinin başrolünde ise Jake rolüyle James Franco var.''

8 bölüm varmış izleyelim bakalım.

İzleyin izlettirin muhteşem bişey ;)

Geri
Üst Alt