Bu Oasis'in devam etme olasılığı yok değil mi sevgili dizi dostları? Tüm klişelerin kaliteli toplamı gibi gözüküyor pilot bölümü, arkadaş adamların pilot bölümü seviyesinde bir dizimiz bile olmaması çok üzücü.

Valla TV'ye hiç bakmıyorum renktaş. İnternet sitelerinden izliyorum dizi ve filmleri. Hatta isim vereyim; Dizipub, Dizilab, Diziband, Dizibox. Bunların hepsi kalitedir. Hangisinde altyazı önce çıkarsa ondan izliyorum. Genelde Dizipub daha önce çıkarıyor ama.

Eskiden dizileri diziboxda izlerdim

Şimdi hepsini tpbden indiriyorum

Fear the walking dead'i benim gibi 2. sezonun ortalarına doğru bıraktıysanız tekrar başlamanızı tavsiye ederim, 2. sezonun sonlarına doğru güzelleşiyor. Abartmış gibi olmayayım ama 3. sezon normal walking dead'in son 2 sezonundan güzel.

Fear the walking dead'i benim gibi 2. sezonun ortalarına doğru bıraktıysanız tekrar başlamanızı tavsiye ederim, 2. sezonun sonlarına doğru güzelleşiyor. Abartmış gibi olmayayım ama 3. sezon normal walking dead'in son 2 sezonundan güzel.
Teşekkürler renktaş evet bırakmıştım

Bu Ateş üfleyerek sönmez

fear the walkıng deade hıc baslayamadım ben yav. yorumlar baya bi heves kırmıstı hafta sonu bakayım bı ıkı bolum o halde

fear the walkıng deade hıc baslayamadım ben yav. yorumlar baya bi heves kırmıstı hafta sonu bakayım bı ıkı bolum o halde

İlk sezonda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle, su gibi izlersin de 2. sezon baya bayık başlıyor sabırlı olmak lazım.

Lethal weapon dizisini tavsiye ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11,22,63

O dönemlere ait pek bir bilgim olmadığı için sadece JFK üzerinden gideceğini düşünmüştüm.Sıkılırım diye tahmin ettim bu yüzden,öyle olmadı sağlamdı baya ve finali bir çok amerikan dizisinde olmayan şekilde güzel bitti

Mini bir dizide olsa tat bırakıyor

Geri
Üst Alt